Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023

Νέα ξεφτίλα απο τον φαιδρό νούμερο Κασσελάκη επιτίθεται στην οικογένεια Μητσοτάκη

 


Υποχείριο μιας ομάδας στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, με αρχηγό ένα ακροαριστερό φασίστα τον Παύλο Πολάκη, ο Στέφανος Κασσελάκης λέει ότι του γράψουν και ξεφτιλίζεται εξοργίζοντας κάθε σοβαρό άνθρωπο.

Πρώτα ξεφτιλίζεται ζητώντας η Κεντρική Επιτροπή να προτείνει τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την διαγραφή των 4 αναφέροντας, μάλιστα, ότι «εάν η Κεντρική Επιτροπή αρνηθεί, θα προχωρήσω στη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος με αίτημα του 15% των μελών του ΣΥΡΙΖΑ, ακριβώς όπως προβλέπει το καταστατικό μας».

Και θέλοντας το νούμερο του ΣΥΡΙΖΑ να προκαλέσει επιτίθεται στην οικογένεια Μητσοτάκη, λέγοντας ότι η κορυφή της Ν.Δ. είναι διεφθαρμένη, εξαπολύοντας επίθεση και στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την οικογένειά του αναφέροντας ότι «ο πρωθυπουργός και η οικογένεια του είναι βολικά καθισμένοι στο επίκεντρο του συστήματος» το οποίο ο ίδιος χαρακτηρίζει «βαριά άρρωστο».

Αυτό λοιπόν το υποχείριο ορισμένων μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί τον. πρωθυπουργό της χώρας, και νομίζουμε ότι ήρθε η ώρα αυτή που γνωρίζουν να αποκαλύψουν τα έργα και της ημέρες της οικογένειας Κασσελάκη και προσωπικά του ίδιου του Στέφανου Κασσελάκη για να μάθει ο κόσμος.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου