Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023

Συνεχίζει να ξεφτιλίζεται ο Κασσελάκης με επιλεκτικές αναρτήσεις κρύβοντας πόσα χρέωσε την χώρα ο ΣΥΡΙΖΑ

 


Μαρινάκης σε Κασσελάκη: Το κλείσιμο τραπεζών και τα πάνω από €100 εκατ. που φόρτωσαν τη χώρα, φέρουν τη σφραγίδα ΣΥΡΙΖΑ.

Το νούμερο Στέφανος Κασσελάκης και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ που χρέωσε την Ελλάδα με πάνω απο 100 δις χρέος, κουνάει το δάχτυλο, γράφει ότι του λένε και συνεχίζει να ξεφτιλίζεται καθημερινά

Στους τόνους που χρησιμοποίησε και στην αρχική δήλωσή του για τον Κώστα Σημίτη που προκάλεσε πολιτική θύελλα, συνέχισε και και σήμερα Τετάρτη το νούμερο  Στέφανος Κασσελάκης και υποχείριο του ακροαριστερού τραμπούκου Παύλου Πολάκη, προκειμένου να απαντήσει σε όσα είπε νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

Σε ανάρτησή του στο X το νούμερο Κασσελάκης αφενός χαρακτηρίζει τον κ. Μαρινάκη «άνθρωπο που κατάφερε να γίνει κυβερνητικός εκπρόσωπος Μητσοτάκη και Σημίτη ταυτόχρονα» και αφετέρου υποστηρίζει ότι είναι «τιμή» για τον ίδιο «ότι η χρεοκοπία της χώρας επιτέθηκε εναντίον μου χθες».

Ο Κασσελάκης συνοδεύει την ανάρτησή του και με έναν πίνακα για το δημόσιο χρέος στον οποίο, ωστόσο, παραλείπει να αναφέρει τι συνέβη την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, με αποτέλεσμα να ξεφτιλίζεται προσπαθώντας να κρύψει τα αίσχη του κόμματος του, κάτι που δεν ξεχνάει ο Ελληνικός λαός.

Η ανάρτηση του νούμερου Στέφανου Κασελάκη

«Μαθήματα Ιστορίας προς τον άνθρωπο που κατάφερε να γίνει κυβερνητικός εκπρόσωπος Μητσοτάκη και Σημίτη ταυτόχρονα. Από το 1995 ως το 2015 το δημόσιο χρέος τριπλασιάστηκε! Αυξήθηκε κατά 200 δισ.! Το ότι η χρεοκοπία της χώρας επιτέθηκε εναντίον μου χθες, είναι τιμή για μένα».

Απάντηση στην ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος χαρακτηρίζει τον Παύλο Μαρινάκη «άνθρωπο που κατάφερε να γίνει κυβερνητικός εκπρόσωπος Μητσοτάκη και Σημίτη ταυτόχρονα» και λέει πως είναι «τιμή του» το γεγονός πως «η χρεοκοπία της χώρας επιτέθηκε εναντίον μου χθες», παραθέτοντας έναν πίνακα για την εξέλιξη του δημόσιου χρέους στον οποίο, ωστόσο, παραλείπει να αναφέρει τι συνέβη την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο κ. Μαρινάκης επισημαίνει πως «τα πάνω από 100 δισεκατομμύρια ευρώ που φόρτωσαν στη χώρα μας, το κλείσιμο των τραπεζών και η μεγαλύτερη πολιτική εξαπάτηση στη σύγχρονη ιστορία φέρουν τη σφραγίδα του κόμματός του», ενώ απαντά και στην αιχμή που άφησε ο κ. Κασσελάκης για τον ίδιο, τονίζοντας πως «έχω την τιμή και την ευθύνη να εκπροσωπώ έναν Πρωθυπουργό και μια Κυβέρνηση που, σε μια περίοδο αλλεπάλληλων εισαγόμενων κρίσεων, προσπαθούν και βρίσκουν λύσεις για τα προβλήματα του παρόντος μιλώντας με όρους μέλλοντος».

Αναλυτικά, η ανάρτηση Μαρινάκη:

«Όσες φορές και να προσπαθήσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να πετάξει τη μπάλα στην εξέδρα και να διαστρεβλώσει τα λεγόμενά μας, τα πάνω από 100 δισεκατομμύρια ευρώ που φόρτωσαν στη χώρα μας, το κλείσιμο των τραπεζών και η μεγαλύτερη πολιτική εξαπάτηση στη σύγχρονη ιστορία φέρουν τη σφραγίδα του κόμματός του.

Κύριε Κασσελάκη, έχω την τιμή και την ευθύνη να εκπροσωπώ έναν Πρωθυπουργό και μια Κυβέρνηση που, σε μια περίοδο αλλεπάλληλων εισαγόμενων κρίσεων, προσπαθούν και βρίσκουν λύσεις για τα προβλήματα του παρόντος μιλώντας με όρους μέλλοντος.

Αφήνουμε σε εσάς τον ρόλο του εκφραστή της ρητορικής του χθες, της τοξικότητας και της παραπληροφόρησης».

Όσες φορές και να προσπαθήσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να πετάξει τη μπάλα στην εξέδρα και να διαστρεβλώσει τα λεγόμενά μας, τα πάνω από 100 δισεκατομμύρια ευρώ που φόρτωσαν στη χώρα μας, το κλείσιμο των τραπεζών και η μεγαλύτερη πολιτική εξαπάτηση στη σύγχρονη ιστορία φέρουν τη σφραγίδα του κόμματός του.

Κύριε Κασσελάκη, έχω την τιμή και την ευθύνη να εκπροσωπώ έναν Πρωθυπουργό και μια Κυβέρνηση που, σε μια περίοδο αλλεπάλληλων εισαγόμενων κρίσεων, προσπαθούν και βρίσκουν λύσεις για τα προβλήματα του παρόντος μιλώντας με όρους μέλλοντος.

Αφήνουμε σε εσάς τον ρόλο του εκφραστή της ρητορικής του χθες, της τοξικότητας και της παραπληροφόρησης.

77
5
19
















0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου