Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023

Κάποιος να πει του Ανδρουλάκη ότι ήρθε δεύτερος γιατί είχε Κασσελάκη αντίπαλο μέχρι εκεί ταβάνι

 


Γελάει ο κόσμος με την αντιπολίτευση που έχει η χώρα μας, αν και θα έπρεπε να μας προβληματίσει η κατρακύλα του πολιτικού συστήματος όσο αφορά της ηγεσίες των κομμάτων.

Μέχρι εχθές είχαμε τον Στέφανο Κασσελάκη που δηλώνει ότι είναι έτοιμος για να γίνει πρωθυπουργός, εχθές όμως μόλις είδε ότι το ΠΑΣΟΚ με αντίπαλο τον Κασσελάκη (από τα δύο κακά το λιγότερο) ήρθε δεύτερο, έτοιμος δήλωσε και ο Νίκος Ανδρουλάκης να γίνει πρωθυπουργός, χωρίς καμία πολιτική θέση, με εμμονή μόνο στις παρακολουθήσεις κάνοντας την Μάρθα Βούρτση, και χωρίς να έχει πει μέχρι σήμερα στον Ελληνικό λαό γιατί τον παρακολουθούσαν.

«Οι δημοσκοπήσεις μας χαροποιούν, αλλά έχουμε δουλειά μπροστά μας και απαιτείται ενασχόληση με τα προβλήματα των πολιτών» είπε στον ΑΝΤ1 προσθέτοντας πως «χρειάζεται πολύς αγώνας. Δεν πανηγυρίζω, αλλά χαίρομαι γιατί ξέρω ότι ο μεγάλος στόχος είναι η ΝΔ να έχει αξιωματική αντιπολίτευση ένα κόμμα που μπορεί να την νικήσει, ένα κόμμα σύγχρονο, με ανανέωση και νέα πρόσωπα και με επιτυχημένο λόγο», είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης στον ΑΝΤ1.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «δεν θέλω πανηγυρισμούς από κανένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ. Ο στόχος μας δεν είναι να περάσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ. αλλά να φθάσουμε στις επόμενες βουλευτικές εκλογές. Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος, να κερδίσουμε τις εκλογές». Με λίγα λόγια ο Ανδρουλάκης νομίζει ότι μπορεί να κερδίσει τις επόμενες εκλογές όταν θα γίνουν.

Τώρα το πώς ένα 16%, με ένα ΣΥΡΙΖΑ υπό διάλυση και αρχηγό Κασσελάκη - Πολάκη, και με ανενεργά στελέχη της αριστεράς που είναι έτοιμα να δημιουργήσουν ένα νέο κόμμα, ο Ανδρουλάκης νομίζει ότι μπορεί να φτάσει το 40% αυτό είναι μόνο μέσα στο μυαλό του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ.

Κάποιος να πει του Νίκου Ανδρουλάκη, ότι δεν φτάνει η καθίζηση του ΣΥΡΙΖΑ για να γίνεις πρωθυπουργός, αυτό που μετράει είναι η ικανότητα σου για να γίνεις πρωθυπουργός, κάτι που είναι κρίσιμο πλέον για τους Έλληνες ώστε να σε ψηφίσουν.

Το γεγονός πως έχει ανέβει το ΠΑΣΟΚ μόνο 4,5 μονάδες στην απόλυτη κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ δεν τον ενοχλεί καθόλου, ότι ο Μητσοτάκης είναι αναμφισβήτητος ηγέτης και του κέντρου δεν τον ενοχλεί καθόλου, ότι ίσως το 16% είναι ταβάνι αυτό δεν τον ενοχλεί καθόλου, η  διαφορά των 22 ποσοστιαίων μονάδων με τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη επίσης δεν τον ενοχλεί καθόλου.

Είδωμεν, και τον σταυρό μας να κάνουμε που με τέτοια αντιπολίτευση στο σύνολο της έχουμε μια δυνατή κυβέρνηση να πηγαίνει μπροστά και σοβαρά την χώρα, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε κυρίως με την ακρίβεια που είναι ανεξέλεγκτη.



Κ.Β.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου