Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023

Η φαιδρή 68χρονη κηδεμόνας του σκύλου είπε στο ΚΤΗΝΟΣ ανιψιό της να δολοφονήσει το σκυλί της στην Ζάκυνθο

 


Ένα 43χρονο ΚΤΗΝΟΣ ανιψιός της ιδιοκτήτριας του σκύλου, φαίνεται να είναι τελικά ο φερόμενος ως δράστης που σκότωσε το σκύλο στο Μουζάκι της Ζακύνθου και οδηγήθηκε στον ανακριτή για να δώσει εξηγήσεις .

Ο 43χρόνος κακοποιός πυροβόλησε και σκότωσε τον σκύλο στην αυλή αφού όπως είπε του το είχε ζητήσει η κηδεμόνας, η οποία είναι και θεία του.

Ο  δράστης χωρίς κανένα δισταγμό πήρε ένα δίκανο που κατείχε, πήγε στο σπίτι της 63χρονης θείας του, πυροβόλησε και δολοφόνησε τον σκύλο της. Η φαιδρή κατηγορούμενη πλέον ως ηθική αυτουργός ιδιοκτήτρια του σκύλου, ζήτησε από τον φυσικό αυτουργό ανιψιό της να σκοτώσει το ζώο, καθώς όπως ισχυρίστηκε είχε γίνει επιθετικό απέναντί της και αντί να ζητήσει βοήθεια νόμιζε ότι μπορεί να το δολοφονήσει χωρίς καμία επίπτωση.

Ο 43χρονος αντιμετωπίζει την κατηγορία της θανάτωσης ζώου συντροφιάς, που είναι κακούργημα και πρόστιμο από 30.000 έως 50.000 ευρώ, ενώ παραπέμπεται και για το νόμο περί όπλων. Ενώ η 63χρονη θεία του, κατηγορείται για ηθική αυτουργία στο κακούργημα της θανάτωσης ζώου συντροφιάς. Και οι δύο αναμένεται να περάσουν το μεσημέρι το κατώφλι της εισαγγελίας Ζακύνθου.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου