Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023

Σε κρίσιμη κατάσταση οι 16χρονη μετά απο κοκτέιλ ναρκωτικών

 


Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή σε ΜΕΘ, δίνει η 16χρονη, στην οποία χορηγήθηκε κάνναβη, ηρωίνη, και το ναρκωτικό «σίσα», γνωστή ως «η κόκα των φτωχών» από μέλη σπείρας ναρκωτικών, στον Βύρωνα.

Οπως αναφέρει η ΕΡΤ, η αστυνομία έχει προχωρήσει στη σύλληψη 6 ατόμων, μεταξύ των οποίων δύο ανήλικοι. Το άτυχο κορίτσι, μαζί με μία φίλη της, προσκλήθηκαν, βράδυ, από ένα 17χρονο αγόρι σε σπίτι, στην περιοχή του Βύρωνα. Εκεί, δόθηκαν στη 16χρονη κάνναβη, καθώς και άλλες ναρκωτικές ουσίες, το λεγόμενο «σίσα» ή κόκα των φτωχών. Το κοκτέϊλ ήταν τόσο ισχυρό, ώστε προκλήθηκαν βλάβες σε ζωτικά της όργανα.

Η φίλη του κοριτσιού ενημερώθηκε από τους υπολοίπους της παρέας ότι κάτι τρέχει με την 16χρονη. Την βρήκε χωρίς τις αισθήσεις της και σε δραματική κατάσταση και κάλεσε, αμέσως, ασθενοφόρο, ενώ τα υπόλοιπα άτομα που βρίσκονταν στο σπίτι εξαφανίστηκαν.

Η αστυνομία στις 16/11 συνέλαβε έξι άτομα, μεταξύ των οποίων δύο ανήλικους, που συμμετείχαν σε κύκλωμα ναρκωτικών. Τα μέλη της σπείρας οδηγούσαν τα θύματά τους σε ένα σπίτι στο Βύρωνα, ενώ τα ναρκωτικά τα είχαν αποθηκεύσει σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο, στη Γλυφάδα.0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου