Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

Πούλησε και τον Τσίπρα ο κομπάρσος του Κασσελάκη Αποστολάκης : «Ούτε αυτός ήξερε για το Κυπριακό»

 



Όσο πλησιάζει η Κυριακή, τόσο φαιδρά και ανέντιμα φέρονται τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ο ένας στον άλλο.

Αυτοί που είναι χειρότεροι, είναι όσοι έχουν ευεργετηθεί από τον Αλέξη Τσίπρα, και ένας απο αυτούς είναι ο πρώην ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης.

Την ανιστόρητη αθλιότητα Κασσελάκη, επιχείρησε να δικαιολογήσει ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης και κομπάρσος στα βιντεάκια του Κασσελάκη.

Η αλήθεια που είπε σόκαρε και αποκάλυψε ότι ούτε ο Αλέξης Τσίπρας ήξερε αυτά τα θέματα όταν έγινε πρωθυπουργός, δείχνοντας το πόσο επικίνδυνος ήταν ο πρώην πρωθυπουργός. «Δεν είναι ο Κασσελάκης που δεν τα γνωρίζει. Κανείς δεν τα γνώριζε, ούτε ο Τσίπρας. Κανείς δεν τα ήξερε από την αρχή, με την τριβή τα μαθαίνεις» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προκαλώντας ελαφρά ανατριχίλα σε όσους συνειδητοποίησαν ξαφνικά ποιοι άνθρωποι έχουν χειριστεί κατά καιρούς το Κυπριακό, και τα εθνικά θέματα της χώρας.

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης, πάντως, δεν δέχτηκε τα περί κούρασης που επικαλέστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης και μίλησε για ελαφρότητα. Η καλύτερη δικαιολογία που βρήκε είναι ότι ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μαθαίνει γρήγορα.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου