Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023

Στίγκας : Πήγαιναν Δομοκό για οδηγίες από τον Κασιδιάρη

 



Νέες καταγγελίες κατά των βουλευτών του διατύπωσε σήμερα ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών», Βασίλης Στίγκας που χθες παραδέχθηκε ότι παρουσίασε πρωτοφανή εικόνα στη Βουλή, αφού ως αρχηγός κόμματος καθόταν ολομόναχος στα έδρανα.

Μετά τις βαριές καταγγελίες που έκανε από από το βήμα της Βουλής, ο Βασίλης Στίγκας μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, το πήγε ένα βήμα παρακάτω σήμερα λέγοντας πως βουλευτές και άνθρωποι που εργάζονται για τους βουλευτές, επισκέπτονται τον καταδικασμένο Χρυσαυγίτη, Ηλία Κασιδιάρη στις φυλακές Δομοκού.

«Βουλευτές μας πήγαιναν στον Δομοκό για να δηλώσουν τα σέβη τους και να πάρουν οδηγίες από τον Κασιδιάρη», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Action24. «Δεν ξέρω αν έπαιρναν γραμμή, δεν θέλω να μιλήσω είπα, ο νοών νοείτω», ανέφερε.

Μάλιστα, ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών» προανήγγειλε και νέες διαγραφές από το κόμμα, λέγοντας ότι «όσοι ξεπεράσουν τα εσκαμμένα και δεν συμμορφωθούν με τις διατάξεις του κόμματος, βεβαίως θα διαγράψω και άλλους. Το πανηγύρι κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει».

Στο αν ο ίδιος έχει επικοινωνία με τον Ηλία Κασιδιάρη είπε: «Όχι δεν έχω μιλήσει με τον Κασιδιάρη. Μια φορά μετά τις εκλογές που μου ευχήθηκε και αυτό ήταν όλο, σε τηλέφωνο τρίτου».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου