Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023

Συνεχίζει την επίθεση στην δικαιοσύνη ο Κασσελάκης, πλήρως ελεγχόμενος από τον εχθρό της ακροαριστερό Πολάκη

 


Αντί μετά την επιστολή των δικαστών & εισαγγελέων ο Στέφανος Κασσελάκης να ζητήσει συγνώμη και να μαζευτεί, συνεχίζει να υπαγορεύει όσα του λέει ο ακροαριστερός τραμπούκος Παύλος Πολάκης, που τον έχει κάνει μαριονέτα.

Ίσως έχει και ο ίδιος πικρία για τις δικαστικές περιπέτειες του πατέρα του, για σοβαρά θέματα υπεξαιρέσεων χρημάτων από την εταιρία που διατηρούσε.

Προκλητικά τώρα με φόντο τον Άρειο Πάγο,  ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης συνεχίζει να τα βάζει με την δικαιοσύνη, με ένα ακόμα βίντεο που ανήρτησε στην πλατφόρμα X και στο οποίο διατείνεται πως «χαίρεται που υπάρχει ακόμα το συνδικαλιστικό όργανο των δικαστών», αναφερόμενος στην Ένωση Δικαστικών και Εισαγγελέων, καθώς θεωρούσε και καλά «ότι είχε καταργηθεί, αυτοκαταργηθεί εδώ και τέσσερα χρόνια». 

Με το προκλητικό βίντεο ο Κασσελάκης που σίγουρα κατευθύνεται απο τον ακροαριστερό φασίστα και εχθρό της δικαιοσύνης Παύλο Πολάκη, προσπαθεί να διατηρήσει τη διαμάχη που έχει ανοίξει τις τελευταίες μέρες ανάμεσα στον ίδιο και την Ένωση, αφού πριν χαρεί, δήλωσε πως λυπήθηκε με την πράξη της να βγάλει ανακοίνωση εναντίον του, μόλις, όπως λέει, τόλμησε να συμφωνήσει «με άποψη πολίτη ότι η δικαιοσύνη είναι ο μεγάλος ασθενής και πρέπει να γιατρευτεί άμεσα». 

Κοροιδεύει την ένωση λέγοντας ότι είχε «καταργηθεί, αυτοκαταργηθεί», και για αν δικαιολογήσει την επίθεση του άρχισε να απαριθμεί μία σειρά από περιπτώσεις πολιτικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος που «δεν επενέβη» και «δεν παρεμβαίνει», και άρχισε τις κατηγορίες που του είπαν να πει, όπως «όταν ο ανώτατος δικαστής κ. Τζανερίκος κατήγγειλε απόπειρα επηρεασμού από το Μέγαρο Μαξίμου [...] όταν ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ κ. Ράμμος δεχόταν προσωπικές επιθέσεις απλά και μόνο επειδή προσπαθούσε να κάνει τη δουλειά του [...] όταν τα ατομικά δικαιώματα "ξεδοντιάστηκαν" από το Predator» και «όταν 16.000 άνθρωποι πέθαιναν έξω από τις ΜΕΘ», «Αφού δεν επεμβαίνει όταν στρατιωτικές μονάδες ανατινάζονται και πλημμυρίζουν [...] όταν εκατοντάδες εκατομμύρια για αντιπλημμυρικά έργα φαγώνονται [...] όταν ο διεφθαρμένος δήμαρχος δεν ξεβουλώνει τα φρεάτια».

Στο τέλος, ολοκληρώνει, υποσχόμενος πως «η λειτουργία της δικαιοσύνης θα αλλάξει» και προσθέτει: «Οι έντιμοι δικαστικοί θα ενισχυθούν από εμάς προκειμένου να ασκούν απερίσπαστα το λειτούργημά τους. Θα πάψει αυτή η κατάσταση όπου ο απλός πολίτης πολεμά χρόνια να βρει το δίκιο του όσοι οι ισχυροί έχουν ασυλία. Θα πάψει θέλουν δεν θέλουν, γιατί χωρίς δικαιοσύνη δεν υπάρχει δημοκρατία. Επιτέλους οι πολίτες θα βρίσκουν στη δικαιοσύνη το τελευταίο αποκούμπι τους».  



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου