Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

Όλη η Κύπρος εναντίον Κασσελάκη για την αθλιότητα περί κρατιδίου

 


Για «ολίσθημα», «ιστορική γκάφα» και «ασυναρτησίες» του επικίνδυνου και ανεύθυνου Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος αποκάλεσε το ψευδοκράτος κρατίδιο, κάνουν λόγο τα κυπριακά ΜΜΕ, τα οποία με ειρωνικούς τίτλους εξέφρασαν την έκπληξή τους για την άγνοια του υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης λέγοντας ψέματα για την συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν και για πράγματα που δεν έχουν συμβεί, έκανε πώς ήθελε να υπερασπιστεί, τα εθνικά θέματα, και υγκεκριμένα ανέφερε ότι «είναι απαράδεκτο ο κ. Μητσοτάκης να μην απαντάει στις προκλήσεις του κ. Ερντογάν για αναγνώριση του δεύτερου μισού, της, του βόρειου, του κρατιδίου τέλος πάντων του δικού τους, της βόρειας, στην Κύπρο».

Κανένας δεν έχει συμβουλέψει τον αλεξιπτωτιστή της αριστεράς που είναι επικίνδυνος και ανεύθυνος, ότι σε εθνικά θέματα εάν δεν ξέρουμε το ράβουμε και δεν μιλάμε!!!

Τα κυπριακά sites γράφουν για τις άθλιες δηλώσεις Κασσελάκη:

Politis-Φάουλ : Αποκάλεσε κρατίδιο το ψευδοκράτος - Μάζεψε την γκάφα μετά από παρατήρηση δημοσιογράφου (βίντεο)

Φιλελεύθερος-«Αποκάλεσε το ψευδοκράτος "κρατίδιο" ο Κασσελάκης»

Cyprus Times-«Ολίσθημα Στέφανου Κασσελάκη – Αποκάλεσε το ψευδοκράτος "κρατίδιο"»

Sigmalive-«Ασυναρτησίες Κασσελάκη για ψευδοκράτος –"Κρατίδιο…τελοσπάντων"»

Reporter-«Ολίσθημα Κασσελάκη – Αποκάλεσε "κρατίδιο" το ψευδοκράτος».

Alphanews.live-Γκάφα ολκής από Κασσελάκη: Αποκάλεσε το ψευδοκράτος "κρατίδιο"»

Omegalive-«Ανιστόρητη γκάφα Κασσελάκη – Αποκάλεσε "κρατίδιο" το ψευδοκράτος»

Ant1live-«Χαρακτήρισε τουρκικό "κρατίδιο" το ψευδοκράτος στη Κύπρο»

«Τι πειράζει καλέ που δεν έχουν ιδέα; Γράφουν στο Instagram. Ειλικρινά, καλή μας τύχη κι ο Θεός να βάλει το χέρι του…» σχολίασε με ανάρτησή του στο Twiiter, ο Μιχάλης Σοφοκλέους, συνεργάτης του πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη.

Άμεση ήταν η αντίδραση της Εφης Αχτσιόγλου, καλώντας τον Στέφανο Κασσελάκη να ανακαλέσει τα όσα ανιστόρητα είπε για τα κατεχόμενα.

Αναλυτικά η υποψήφια για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει σε δήλωσή της: «Χτες έκανα μια δήλωση για τη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν και τις προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου προέδρου για το Κυπριακό. Σε αυτήν, κάλεσα και τον Στέφανο Κασσελάκη να τοποθετηθεί πάνω στα κρίσιμα ζητήματα της εξωτερικής πολιτικής. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι το ίδιο απόγευμα θα διατύπωνε την καινοφανή άποψη ότι η κατεχόμενη Κύπρος είναι «κρατίδιο τους» ( δηλ. των Τούρκων). Πρόκειται για ένα σοβαρότατο σφάλμα. Σφάλμα που αποκαλύπτει άγνοια για ένα από τα πιο κρίσιμα θέματα της εξωτερικής μας πολιτικής. Κι αυτό πρέπει να μας προβληματίσει. Πέρα από τα συνθήματα, η πολιτική απαιτεί σοβαρότητα, επάρκεια και γνώση. Και αυτό ισχύει στο πολλαπλάσιο για την εξωτερική μας πολιτική. Φαντάζομαι ο κύριος Κασσελάκης θα ανακαλέσει τη δήλωση του. Για το καλό του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Για το καλό όλων μας».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου