Σάββατο 5 Αυγούστου 2023

Ανεξέλεγκτοι οι αγαπημένοι των ΜΚΟ και "διασωστών" λαθροδιακινητές κλέβουν αυτοκίνητα και κινδυνεύει κόσμος

 


Δεκάδες Έλληνες πολίτες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, "κλαίνε" τις περιουσίες τους, τα αυτοκίνητα τους, επειδή το κύκλωμα των αγαπημένων στις ΜΚΟ και στους "διασώστες" κακοποιών, τα χρησιμοποιούν για την μεταφορά μεταναστών.

Μια νέα καταδίωξη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, έβαλε σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές, με δύο αλλοδαπούς κακοποιούς να προσπαθούν να ξεφύγουν.

Σύμφωνα με το thestival, ο οδηγός του οχήματος δεν σταμάτησε σε σήμα αστυνομικού, πήγε ανάποδα στον δρόμο, και κατά την καταδίωξη διαπιστώθηκε ότι το όχημα απασχολούσε το Τμήμα Ασφάλειας Μουδανιών από παλαιότερη υπόθεση.

Ο αλλοδαπός κακοποιός λαθροδιακινητής του οχήματος παρέβη αρκετές φορές τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Από τις Συκιές κινήθηκε προς τη Νεάπολη και σταμάτησε στην οδό Λαγκαδά, προσκρούοντας σε αστικό λεωφορείο του ΟΑΣΘ της γραμμής «27 – Σταυρούπολη – Πανεπιστήμιο». 

Άμεσα οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στους δυο επιβαίνοντες, αλλά αυτό δεν δίνει λύση στο καθημερινό πρόβλημα των κλοπών αυτοκινήτων, και των ανεξέλεγκτων δρομολογίων λαθροδιακινητών.







0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου