Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023

Ανεύθυνη η Αχτσιόγλου γελάει ο κόσμος μαζί της μετά την ανακοίνωση για την κατάσταση στην Αθηνών - Κορίνθου


 

Χωρίς ίχνος ευθύνης, σοβαρότητας και υπευθυνότητας, η Έφη Αχτσιόγλου έβγαλε ανακοίνωση για τις καθυστερήσεις στην Αθηνών - Κορίνθου, χωρίς πρώτα να έχει ενημερωθεί για την σοβαρή κατάσταση και τον κίνδυνο που διέτρεχαν οι οδηγοί.

Η σοβαρότητα και ο επαγγελματισμός της ΕΛ.ΑΣ. και της Πυροσβεστικής, δεν έφτασαν στα αυτιά της Αχτσιόγλου, η έφτασαν αλλά δεν έχει την ικανότητα να αντιληφθεί τι έχει γίνει.

Πληροφοριακά επειδή η Αχτσιόγλου, όπως έχει μάθει γιατί έτσι λειτουργεί ο ΣΥΡΙΖΑ, παραπλανά και λέει ψέματα στον κόσμο, και νερό είχαν οι οδηγοί, και έτοιμα ασθενοφόρα υπήρχαν για να αντιμετωπίσουν τυχόν ιατρική περίθαλψη. Παράλληλα υπήρχαν αστυνομικοί που ενημέρωναν τους οδηγούς.

Από την ανακοίνωση λείπει φυσικά ένα μπράβο στην αποτελεσματικότητα της ΕΛ.ΑΣ. και της πυροσβεστικής, γιατί δεν εξυπηρετεί το ακροαριστερό αφήγημα της Αχτσιόγλου.

Η παραπλανητική ανεύθυνη ανακοίνωση της Έφης Αχτσιόγλου που δείχνει ότι δεν έχει πάρει κανένα μάθημα ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει, πώς  χιλιάδες πολίτες αυτή τη στιγμή ταλαιπωρούνται στην εθνική οδό Αθηνών Κορίνθου, εξαιτίας πυρκαγιάς σε βυτιοφόρο. Ζουν μια ακραία κατάσταση και για ώρες, από τις 12 το μεσημέρι που προκλήθηκε η πυρκαγιά, δεν υπήρχε καμία ανακοίνωση. Δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται τέτοια ταλαιπωρία επί κυβέρνησης Μητσοτάκη, είτε αφορά κακοκαιρία είτε απλά ένα αναπάντεχο γεγονός. Καμία προετοιμασία, κανένας συντονισμός και τελικά χιλιάδες πολίτες υφίστανται απίστευτη ταλαιπωρία” τονίζει η ανεύθυνη Αχτσιόγλου.

“Οι ώρες της αναμονής για τους οδηγούς και τις οικογένειές τους είναι πλέον πολλές και θα γίνουν ακόμα περισσότερες μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία μετάγγισης του φορτίου που περιείχε το βυτιοφόρο. Η πολιτεία οφείλει να παρέχει συχνές ενημερώσεις για την εξέλιξη της μετάγγισης, πρόσβαση σε νερό και τρόφιμα, καθώς και άμεση ιατρική περίθαλψη σε άτομα ευπαθών ομάδων που έχουν εγκλωβιστεί” καταλήγει για να δείξει ότι οι Συριζαίοι παραμένουν οι ίδιοι.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου