Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023

Ξέσπασμα 14 εστιών φωτιάς στην περιοχή του Εβρου και της Ροδόπης, σε διάστημα μόλις τριών ωρών! Τυχαίο;;;;


 

Με την αντιπολίτευση να κάνει κριτική καναπέ, όπως ο Καλπάκης του ΣΥΡΙΖΑ που εμφανίζεται με το άσπρο ατσαλάκωτο πουκάμισο του καταγγέλοντας συριζαίικα χωρίς ουσία απλά για να την πει στην κυβέρνηση, όπως ο Ανδρουλάκης με βουλωμένα αυτιά από μακροβούτι, κανένας δεν νοιάζεται για το βρώμικο σχέδιο που είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Ακούσατε κανένα από την αντιπολίτευση να αναρωτιέται πώς μπήκαν τόσες φωτιές; Αναρωτήθηκες κανείς; Έδειξε να φοβάται κανείς για την ζημιά στην χώρα μας; Φυσικά και όχι γιατί τους είναι αδιάφορος ο λόγος, και ο τρόπος που μπήκαν οι φωτιές, αυτό που τους νοιάζει είναι να την πουν στην κυβέρνηση και το 41%, και κάποιοι ξέρουν το σχέδιο είναι ενήμεροι.

Η καραμέλα «αποτυχία του επιτελικού κράτους», από όλα τα νούμερα και τα κομοδίνα της αντιπολίτευσης και μετά από αυτή την δήλωση είναι ήσυχη με την συνείδηση τους, και αυτοί που συμμετέχουν στην καταστροφή της χώρας, και αυτοί που απλά παρακολουθούν, και αυτοί που τρίβουν τα χέρια τους με όσα συμβαίνουν.

Κυβέρνηση, ΕΛ.ΑΣ., πυροσβεστική και ΕΥΠ, αφήνουν υπονοούμενα για τα πύρινα μέτωπα που ξεσπούσαν, το ένα μετά το άλλο.  

Η ύπαρξη βάσιμων υποψιών σχετικά με το ενδεχόμενο η καταστροφή να οφείλεται σε δολιοφθορά από δράστες με σκοτεινά ανθελληνικά ή άλλα κίνητρα, είναι αληθινή και είναι γεγονός, υπάρχει σχέδιο και κάποιοι στα πολιτικά κόμματα είναι ενήμεροι για τα όσα θα συμβούν με λεπτομέρειες μάλιστα, και κάποιοι τρίβουν τα χέρια τους.

Το ξέσπασμα 14 εστιών φωτιάς στην ευρύτερη περιοχή του Εβρου και της Ροδόπης, σε διάστημα μόλις τριών ωρών και η ύπαρξη πολλών και παράλληλων μετώπων δείχνει ότι υπάρχει σχέδιο εσωτερικών και εξωτερικών εχθρών της χώρας, για να κάνουν κακό στην χώρα, στην κυβέρνηση, και να τιμωρήσουν το 41%.

Άλλωστε το λένε με τις αναρτήσεις τους ξεκάθαρα, ειδικά τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ που εύχονται μαζί με τις φωτιές να καούν και αυτοί του 41%.

Μέσα σε περίπου έναν μήνα ξεπεράσαμε τα χίλια μέτωπα, 700 μέτωπα μέσα σε τρεις εβδομάδες, οι δορυφορικές φωτογραφίες του συστήματος «Κοπέρνικος» απαθανάτισαν πολλαπλές εστίες φωτιές σε περιοχές γύρω από την Αλεξανδρούπολη σε ημικύκλιο σχήμα, κάτι που δηλώνει μια κατά το ήμισυ κυκλωτική πορεία των μετώπων, με σχέδιο εμπρησμών.

Και η καταστροφή συνεχίζεται.

  



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου