Τρίτη 22 Αυγούστου 2023

1.000 μέτωπα σε ένα μήνα, δεν μπορούν να χωνέψουν το 41%, δείχνοντας ξεκάθαρα το σχέδιο κάψτε την χώρα

 


Αυτή που δεν θέλει σίγουρα το κακό της χώρας είναι η κυβέρνηση, αυτοί που θέλουν σίγουρα το κακό της χώρας, και εάν είναι δυνατόν και κάποιους νεκρούς είναι όσοι δεν μπορούν να χωνέψουν το 41% του Μητσοτάκη, και την πλήρη απαξίωση του ΣΥΡΙΖΑ που διαλύθηκε.

Υπάρχουν αναρτήσεις που παρακινούν τον κόσμο να εξεγερθεί στο 41%, δείχνοντας ότι είναι συνεργοί στο σχέδιο κάψτε την χώρα.

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη, «Είναι πρωτοφανή αυτά που ζούμε», και αυτή είναι η απόλυτη αλήθεια με χίλια πύρινα μέτωπα σε ένα μήνα, οργανωμένο σχέδιο εσωτερικών και εξωτερικών εχθρών, για το οποίο πανηγυρίζουν επικίνδυνα παρτάλια που κινούνται στον ΣΥΡΙΖΑ, την ακροαριστερά και τους ψεκασμένους.

Σε ένα μήνα ξεπεράσαμε τα χίλια μέτωπα, αρχές Αυγούστου, είχαμε φτάσει να είμαστε κοντά στα 700 μέτωπα μέσα σε τρεις εβδομάδες, από αυτά τα 700 μέτωπα είχαν ξεφύγει πέντε. Συμπολίτες μας έχασαν περιουσίες, σπίτια, ζωντανά, είναι μία πρωτοφανής κατάσταση, απαιτεί σοβαρότητα, απαιτεί όλο και ταχύτερη προετοιμασία, και είναι ξεκάθαρα οργανωμένο σχέδιο από αυτούς που εν μπορούν να χωνέψουν το 41%.

Επειδή ο εσωτερικός και εξωτερικό εχθρός δεν θα σταματήσει, χρειάζεται καινούργια στρατηγική για να προστατευτεί η χώρα, από ακροαριστερά, ακροδεξιά, ψεκασμένους, και εξωτερικούς εχθρούς που δεν διστάζουν πουθενά και σε τίποτα.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου