Κυριακή 28 Μαΐου 2023

Ο iSYRIZA στέλνει email με fake news στα μέλη του για να εξαπατούν τον κόσμο

 


Διαβάζουμε στο tomanifesto.gr, την νέα προσπάθεια εξαπάτησης που στήνει ο ΣΥΡΙΖΑ, με παπαγαλάκια των fake news που διαδίδει τα ίδια του τα μέλη.

Ο iSYRIZA προσπαθεί να κάνει τα μέλη του συνεργούς στην απάτη των fake news, με email που έφυγε από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ δίνονται οδηγίες στις οργανώσεις και κατ' επέκταση στα μέλη για τις δεύτερες κάλπες, με έμφαση στα παραμύθια που διακινεί η Κουμουνδούρου και τα φιλοσυριζαϊκά μέσα ενημέρωσης περί «κενών και παραλείψεων στην υλοποίηση του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Σταθερότητας».

Διαβάστε το email του iSYRIZA που διαδίδει ψέματα με σκοπό να εξαπατήσουν τον κόσμο:

Αγαπητή/έ .....

Σε λιγότερο από έναν μήνα, οι κάλπες θα ανοίξουν ξανά για τους πολίτες. Και θα είναι άδειες.

Σε αυτήν την κρίσιμη μάχη μπαίνουμε με αποφασιστικότητα, πείσμα και ενότητα. Προχωράμε με σοβαρότητα, για να κερδίσουμε με τις θέσεις μας όσες και όσους δεν καταφέραμε να πείσουμε στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση.

Το διακύβευμα των εκλογών είναι μεγάλο. Προ ολίγων ημερών, το επιβεβαίωσε αυτό και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Οι συστάσεις που έστειλε στην ελληνική κυβέρνηση τονίζουν ξεκάθαρα τους κινδύνους δημοσιονομικού εκτροχιασμού, αλλά και τα κενά και τις παραλείψεις στην υλοποίηση του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Σταθερότητας.

Η Κομισιόν τονίζει επίσης την απομάκρυνση της χώρας από την επίτευξη στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης (SDG), μεταξύ των οποίων η φτώχεια και η απασχόληση. Παράλληλα, επιβάλλει στην Ελλάδα υψηλότερα πρωτογενή πλεονάσματα σε σχέση με τις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ και τον περιορισμό των δημοσίων δαπανών σε ποσοστό μικρότερο του 2,6%.

Η ΝΔ έχει κρυφή ατζέντα λιτότητας και οι πολίτες έχουν δικαίωμα να το γνωρίζουν.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου