Τετάρτη 3 Μαΐου 2023

Έχει εργαλειοποιήσει την τραγωδία στα Τέμπη αυτός που ευθύνεται για 104 νεκρούς στο Μάτι

 


Μόνο ένας ανήθικος και επικίνδυνος όπως ο Αλέξης Τσίπρας θα εργαλειοποιούσε την τραγωδία των Τεμπών για ψήφους την ώρα που είναι υπεύθυνος για 104 νεκρούς στο Μάτι, που ακόμα και σήμερα δεν έχει πει συγνώμη σφυρίζοντας αδιάφορα.

Αήθη επίθεση κατά του Κώστα Αχ. Καραμανλή εξαπέλυσε από τις Σέρρες ο Αλέξης Τσίπρας, χωρίς ίχνος ντροπής και ευθύνης για όσα έχει κάνει, επιβεβαιώνοντας την πρόθεσή του να χρησιμοποιήσει την τραγωδία των Τεμπών για μικροκομματικούς λόγους αλλά και για τη στοχοποίηση πολιτικών αντιπάλων.

Από τις Σέρρες, ο μεγαλύτερος ανήθικος πολιτικός απατεώνας στην ιστορία της Ελλάδας, Αλέξης Τσίπρας, δήλωσε πως είναι «Είναι άδικο για τον σερραϊκό λαό να τον καταστήσει συνένοχο ο Καραμανλής των Τεμπών».

Μια φράση που αναδεικνύει πλήρως την λογική της στοχοποίησης που είναι κυρίαρχη στον ΣΥΡΙΖΑ και τελικά δείχνει να αποτελεί και κεντρική πολιτική γραμμή στο δρόμο για τις εκλογές, χωρίς ίχνος ντροπής την ώρα που είναι υπεύθυνοι για 104 νεκρούς στο Μάτι, για τους οποίους μέχρι σήμερα δεν έχουν ζητήσει συγνώμη, αντίθετα τους κορόιδευαν μέχρι την τελευταία στιγμή.

Ο ανήθικος απατεώνας μιλώντας και πάλι σε ελάχιστους συγκεντρωμένους εξήγησε τους λόγους για τους οποίους κατεβαίνει ως υποψήφιος και στην περιφέρεια των Σερρών αναδεικνύοντας όμως τον βασικότερο. Δηλαδή αυτόν της τυμβωρυχίας των νεκρών της τραγωδίας των Τεμπών,

«Πιστεύω ότι είναι άδικο για τους Σερραίους να θέλουν κάποιοι ο Σερραϊκός λαός να είναι αυτός που θα ξεπλύνει τη μεγάλη τραγωδία, ένα έγκλημα που δεν πρέπει να ξεχαστεί, την τραγωδία των Τεμπών. Είναι άδικο για τους Σερραίους, να θέλουν κάποιοι ο σερραϊκός λαός να είναι αυτός που θα ξεπλύνει μία μεγάλη τραγωδία, ένα έγκλημα που δεν πρέπει να ξεπλυθεί» είπε προσθέτοντας ο απατεώνας:

«Είναι άδικο ο σερραϊκός λαός να μνημονεύεται σε σχέση με τον Καραμανλή των Τεμπών».

Και συνέχισε ο χυδαιότερος πολιτικός στην ιστορία της Ελλάδας λέγοντας ότι «Τιμώ τους συντηρητικούς ψηφοφόρους και τιμώ και την πολιτική οικογένεια που έχει δώσει σημαντικά πράγματα στον κόσμο. Όμως η οικογενειοκρατία μπορεί να μας οδηγήσει σε καταστάσεις που δεν είναι μόνο βαθιά συντηρητικές και άδικες αλλά και επικίνδυνες. Διότι όταν κάποιος με μόνο εφόδιο το επώνυμό του αναλαμβάνει θέσεις ευθύνης και διαχειρίζονται ανθρώπινες ζωές αυτή η συνθήκη της οικογενειοκρατίας μπορεί να καταστεί επικίνδυνη, όχι μόνο βαθιά συντηρητική και άδικη».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου