Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023

Το Εκβιαστών ερευνά τη φωτιά στο εστιατόριο Cavaliere της Νέας Σμύρνης

 


Σε εμπρησμό όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία, οφείλεται η φωτιά και η καταστροφή του γνωστού εστιατορίου Cavaliere στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με μαρτυρία υπαλλήλου καθαριότητας του εστιατορίου, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς, εμφανίστηκαν ξαφνικά, τα ξημερώματα, δύο - τρία άτομα τα οποία έσπασαν ένα τζάμι και πέταξαν κάτι μέσα και αμέσως μετά εκδηλώθηκε η φωτιά.

Οι δράστες όπως προκύπτει έσπασαν το τζάμι, πέταξαν εύφλεκτο υγρό και μετά φωτοβολίδα ή κροτίδα με αποτέλεσμα να ξεσπάσει τεράστια πυρκαγιά, το εστιατόριο να καταστραφεί ολοσχερώς και να κινδυνέψουν τόσο ο υπάλληλος καθαριότητας που εκείνη την ώρα βρισκόταν μέσα στο κατάστημα, όσο και ένοικοι της τετραώροφης πολυκατοικίας στο ισόγειο της οποίας στεγάζεται το εστιατόριο.

Η πυρκαγιά εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα σε διαμερίσματα που βρίσκονται στο ίδιο κτίριο, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου.

Ενας άνδρας διακομίστηκε με εγκαύματα σε νοσοκομείο, ενώ απεγκλωβίστηκαν ακόμα τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων και ένα μωρό που μεταφέρθηκε, για προληπτικούς λόγους, στο νοσοκομείο Παίδων.

Την υπόθεση ερευνά το Τμήμα Εκβιαστών της ασφάλειας για κυκλώματα της νύχτας που κρύβονται μπρος και πίσω από το συγκεκριμένο κατάστημα.










0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου