Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

Ο ακροαριστερός φασισμός Αρβανίτη καλύπτεται πλήρως από ΣΥΡΙΖΑ - Τσίπρα

 


Η ακροαριστερά είναι χυδαία όπως και η ακροδεξιά!!

Ο ακροαριστερός φασισμός του Κώστα Αρβανίτη συνεχίζεται και ο ίδιος εμφανίζεται να επιμένει στους χυδαίους χαρακτηρισμούς του, με τον ΣΥΡΙΖΑ που δεν μπορεί να κρύψει τις ακροαριστερές καταβολές του να τον καλύπτει πλήρως.

Η εξίσωση που ο ευρωβουλευτής Κώστας Αρβανίτης έκανε μεταξύ αριστείας και ναζισμού, είναι θέση του ίδιου του ΣΥΡΙΖΑ και τους εκφράζει πλήρως. Είναι τέτοιο το θράσος της ακροαριστεράς που ο Αρβανίτης επανέρχεται και επιμένει  μέσα από μια παραληρηματικού τύπου αναφορά με ένα δήθεν ειρωνικό κείμενο, απαιτώντας ο φαιδρός με θράσος από τον πρωθυπουργό να ζητήσει και συγγνώμη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά ο Αλέξης Τσίπρας δεν μπορεί να κρύψουν την ακροαριστερά μέσα τους και τους βγαίνει αβίαστα σε κάθε τους τοποθέτηση. Η αγωνία τους να μην τους καταλάβουν, φαίνεται από την προσπάθεια που κάνουν να ταυτίσουν τον πρωθυπουργό με την άκρα δεξιά, αλλά επειδή οι πολίτες έχουν μνήμη γνωρίζουν τις σχέσεις Χρυσής Αυγής και ΣΥΡΙΖΑ που κινήθηκαν χέρι χέρι επί διακυβέρνησης Τσίπρα.

Η πλήρης κάλυψη που προσφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε κάθε στέλεχος που φτάνει σε ακροαριστερούς χαρακτηρισμούς και δείχνει τον ακροαριστερό φασισμό που επικρατεί στο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολιών για το από ποιους αποτελείται η βάση του.

Άλλωστε αυτοί που θα στηρίξουν τον Αλέξη Τσίπρα μόλις χάσεις τις εκλογές είναι οι ακροαριστεροί του κόμματος και μόνο, και σε αυτούς αφήνει τις ελπίδες του για πολιτική επιβίωση.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου