Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023

Ότι έκανε με την πανδημία κάνει και με τα φάρμακα ο ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύοντας πόσο επικίνδυνα γελοίοι είναι

 



Όπως ακριβώς έκανε με την πανδημία, εργαλειοποίησε ένα παγκόσμιο πρόβλημα  προσπαθώντας να το κάνει Ελληνικό, χρεώνοντας το στην κυβέρνηση, έτσι ακριβώς κάνει και με την έλλειψη φαρμάκων ένα παγκόσμιο πρόβλημα, προσπαθώντας και αυτό να το χρεώσει στην κυβέρνηση.

Για να κάνει την ξεφτίλα του και την ανευθυνότητα μεγαλύτερη ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας στην ιστορία της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας, προσπαθεί να εργαλειοποιήσει και το θέμα των φαρμάκων. Ο ακροαριστερός λαικιστής ζήτησε και συναντήθηκε με το προεδρείο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής, λίγες ώρες μετά τα όσα αποκάλυψε ο Κωνταντίνος Λουράντος, για τις αυξήσεις στα μη συνταγογραφούμενα φάρμακα όπως για παράδειγμα το Depon και η ασπιρίνη μέσα από τη διάταξη που είχε φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση.

Σύμφωνα με τον Κ. Λουράντο εξ αιτίας αυτής της κίνησης από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ η ασπιρίνη απο 1,80 ευρώ εκτινάχθηκε στα 5 ευρώ και το depon  από 0,70 στα 2 ευρώ και την ευθύνη φέρει ο επικίνδυνος για την Ελλάδα Αλέξης Τσίπρας.

Αναμένεται με ενδιαφέρον η εξήγηση που ενδεχομένως θα δώσει ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας Αλέξης Τσίπρας, που προσπαθεί ο γελοίος να μετατρέψει την έλλειψη φαρμάκων, σε εγχώριο πρόβλημα και να το αποδώσει φυσικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, όπως έκανε ήδη με την πανδημία και κάνει με όλες τις κρίσεις γιατί απλά είναι ένας γελοίος και ανεύθυνος πολιτικός.

Με λίγα λόγια αφού ξεφτιλίστηκε στα υπόλοιπα και δεν έπιασαν, τα φάρμακα τώρα αποτελούν το νέο πεδίο αντιπολίτευσης από τον  ΣΥΡΙΖΑ.

Τα γελοία και ανεπαρκή στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγορούν την κυβέρνηση και φυσικά προσωπικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη για ένα παγκόσμιο φαινόμενων όπως οι ελλείψεις στον τομέα των φαρμάκων και ιδιαίτερα την ώρα που χώρες στην Ευρώπη αντιμετωπίζουν μεγαλύτερο πρόβλημα το οποίο δεν μπορούν να ελέγξουν.

Για την πραγματικότητα αδιαφορεί ο ΣΥΡΙΖΑ και ψάχνει όπως έκανε το 2015 για αφελής ώστε να τους εξαπατήσει, μήπως κάποιος τους πιστέψει, αλλά όπως έγινε και με τα υπόλοιπα τους μόνους που εξοργίζει με την ανευθυνότητα του, και την γελοιότητα του, είναι τους πολίτες εναντίον του Αλέξη Τσίπρα και αυτό γιατί υπάρχει ακόμα στην πολιτική σκηνή.

Με λίγα λόγια ο ακροαριστερός πολιτικός απατεώνας Αλέξης Τσίπρας, έστησε σήμερα μία συνάντηση, αδιαφορώντας για το ότι είναι υπόλογος για την αύξηση των φαρμάκων, για να κάνει αντιπολίτευση στον Μητσοτάκη, και ακόμα δεν τον έχει αλείψει ο λαός με πίσσα και πούπουλα να τον στείλει σε καμιά Βενεζουέλα να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου