Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023

Γεωργιάδης σε ακροαριστερό Ηλιόπουλο : Σας έχει σιχαθεί ο κόσμος


 

Ο Νάσος Ηλιόπουλος είναι για όλο τον κόσμο που τον ακούει και τον βλέπει, ένας προκλητικός, ακροαριστερός, ψεύτης που δεν έχει κολλήσει ούτε ένα ένσημο στην ζωή του.

Σήμερα είχε έντονη αντιπαράθεση στον αέρα του ΑΝΤ1 με τον Άδωνι Γεωργιάδη, με τον προκλητικό ακροαριστερό να επιδίδεται σε άθλιους χαρακτηρισμούς, όπως ακριβώς έκαναν οι ακροδεξιοί σύντροφοι του προκαλώντας τους πάντες.

Ο ακροαριστερός Ηλιόπουλος, παρέμβαινε συνεχώς πάνω στο λόγο του υπουργού, προχώρησε και σε αήθη επίθεση, όπως έκανε και ο ακροδεξιός σύντροφος του Κασιδιάρης που δεν άφηνε άνθρωπο να μιλήσει.

Όταν η συζήτηση έφτασε στο θέμα των παρακολουθήσεων και των υποκλοπών, ο Νάσος Ηλιόπουλος αποκάλεσε τον Άδωνι Γεωργιάδη “κλόουν”. Προηγούμενα τον είχε αποκαλέσει “απατεώνα”, ενώ είχε χρησιμοποιήσει εκφράσεις του τύπου “πόσα θες να μας τρελλάνεις”, χρησιμοποιώντας ακροαριστερό και ακροδεξιό λεξιλόγιο, αλητείας που χαρακτηρίζει τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

“Παραδίδω στον ελληνικό λαό το δήθεν μειλίχιο ύφος του κυρίου Ηλιόπουλου”, ήταν η πρώτη αντίδραση του υπουργού Ανάπτυξης, με τον Ηλιόπουλο να επιμένει ότι “δεν παίρνει πίσω” τον χαρακτηρισμό “κλόουν” και τον Άδωνι Γεωργιάδη να του απαντάει την αλήθεια για να ξέρουν τι συμβαίνει έξω στους πολίτες : “Είστε άθλια υποκείμενα”, “σας έχει σιχαθεί ο ελληνικός λαός”.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου