Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022

H ΕΥΠ επί ΣΥΡΙΖΑ πήγε στο Ισραήλ το 2018 για να αγοράσει το Pegasus;

 



Το αποκλειστικό δημοσίευμα του Βήματος της Κυριακής έχει τίτλο «Η ΕΥΠ επί ΣΥΡΙΖΑ – γιατί πήγε στο ΙΣΡΑΗΛ ΤΟ 2018» και επισημαίνει ότι «χτύπησαν πόρτες για ν αγοράσουν το Pegasus» δείχνοντας την υποκρισία με την οποία η αξιωματική αντιπολίτευση αντιμετωπίζει το θέμα των παρακολουθήσεων και της χρήσης κακόβουλων λογισμικών. 



Παράλληλα φέρει και τον Αλέξη Τσίπρα αντιμέτωπο με τα ερωτήματα που ο ίδιος επιχειρεί να θέσει προς τον πρωθυπουργό.

Στην προσπάθειά τους να δημιουργήσουν συνθήκες βούρκου στη δημόσια ζωή του τόπου τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ξεχνούν ότι κυβέρνησαν και διαθέτουν μια ντουλάπα με… σκελετούς. Προσπαθούν επίσης να περάσουν στα ψιλά οι αποκαλύψεις αναφορικά με τη χρήση του παράνομου λογισμικού Pegasus και στην Ελλάδα όπως έχει αποκαλυφθεί μέσα από διεθνή έρευνα για την περίοδο 2016 – 2018 τουλάχιστον.

Επίσης δεν έχουν απαντήσει σε ανάλογα ερωτήματα όπως και στην αποκάλυψη της εφημερίδας Tomanifesto αναφορικά με συναντήσεις που έγιναν στην Ελλάδα μεταξύ ισραηλινών και κυβερνητικών στελεχών για το θέμα των λογισμικών παρακολούθησης. Πολύ δεν περισσότερο στο γεγονός ότι η ΕΥΠ με διοικητή τον Γιάννη Ρουμπάτη φέρεται να είχε επαφές με το Ισραήλ, όπως τουλάχιστον αναφέρει και η εφημερίδα το Βήμα της Κυριακής στο πρωτοσέλιδό της.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου