Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022

Το predator είναι στα χέρια του ΣΥΡΙΖΑ απο το 2016 και μέχρι σήμερα παρακολουθούν τους πάντες παράνομα

 


Ο μοναδικός που αποδεδειγμένα  παρακολουθούσε μέσα από το Μαξίμου, στενούς του συνεργάτες, ήταν ο Τσίπρας που παρακολουθούσε το Γραμματέα του Υπουργικού του Συμβουλίου, Σπύρο #Σαγιά & τον Υπουργό Οικονομίας Στεργιο #Πιτσιόρλα.

Και αυτό δεν είναι δημοσίευμα των φαιδρών εφημερίδων documento, Μακελειό και της υποτίθεται μέχρι εχθές σοβαρής εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ, αλλά με αποδείξεις και όχι υποδείξεις, Τσίπρα, οικονομικών συμφερόντων, και ξένων πρακτόρων.

To predator λειτουργεί ώς παράνομο λογισμικό από το 2016 και είναι στα χέρια ανθρώπων του Αλέξη Τσίπρα, λειτουργώντας το για λογαριασμό του Αλέξη Τσίπρα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ υπέγραψε σύμβαση συνεργασίας με την εταιρεία που το εμπορεύεται το 2018 και ο γιος του Τόσκα προσλήφθηκε από την εταιρεία με εντολή Αλέξη Τσίπρα.

Ο Τέλογλου μίλησε ξεκάθαρα για παρακολούθηση Μητσοτάκη από το 2016, από τότε που είχε δηλαδή στα χέρια του ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας το παράνομο λογισμικό.

Η λίστα του Documento, με την υποστήριξη του Μακελειό και της υποτίθεται μέχρις εχθές σοβαρής εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ, περιέχει στο 95% κυβερνητικά θύματα που τα παρακολουθούσαν.

Και το κερασάκι στην τούρτα μόλις κατάλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ το 2019 ότι έπεφτε και θα έχανε τις εκλογές, άλλαξε τον ποινικό κώδικα για τις παρακολουθήσεις με παράνομα λογιστικά, και έκανε το αδίκημα από κακούργημα, πλημμέλημα, νύχτα και δύο ημέρες πριν τις εκλογές, για να συνεχίσει να παρακολουθεί όποιον και όποτε θέλει και εάν τους ανακαλύψουν να πέσουν στα χαμηλά.

Με λίγα λόγια από το 2016 μέχρι και σήμερα, ο Αλέξη Τσίπρας και η συμμορία της Κουμουνδούρου έχουν εγκατεστημένο το παράνομο λογισμικό που κάποιοι χειρίζονται και παρακολουθούν ανελλιπώς, παράνομα για λογαριασμό του Τσίπρα και ξένων συμφερόντων όπως η Τουρκία, για 7 ολόκληρα χρόνια, εκτός τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση του, και άλλους πολλούς που δεν έχουν βγάλει τα ονόματα τα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ.

Η δικαιοσύνη δεν είναι δύσκολο να απαιτήσει τις "αποδείξεις" που επικαλούνται οι εφημερίδες, να πάρει από όλα τα θύματα καταθέσεις ειδικά από τους κυβερνητικούς, γιατί οι "αποδείξεις" κάπου οδηγούν, και σίγουρα δεν οδηγούν στον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά σε αυτούς που έχουν και χειρίζονται το παράνομο λογισμικό από το 2016 με εντολή ΣΥΡΙΖΑ - Τσίπρα.

Μέχρι τις εκλογές επιβάλλεται να έχει ξεκαθαρίσει το θέμα και να έχουν νγεί μπροστά οι υπεύθυνοι.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου