Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022

Τσίπρας ανίκανος να κάνει αντιπολίτευση με στημένες κατηγορίες χωρίς αποδείξεις κάνει ερώτηση

 



Ξένα και εγχώρια συμφέροντα βρήκαν τον χρήσιμο ηλίθιο Αλέξη Τσίπρα και κάνουν παιχνίδι με τους θεσμούς, την χώρα και την οικονομία.

Η κοινωνία είναι πεπεισμένη ότι ο Αλέξης Τσίπρας ενορχηστρώνει χωρίς ούτε μία απόδειξη το δήθεν σκάνδαλο των υποκλοπών, και το κάνει με εντολή ξένων συμφερόντων που τους χαλάει την δουλειά ο Μητσοτάκης, καθώς και τοπικών συμφερόντων που δεν έφαγαν με την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Ανθελληνικά, ανεύθυνα και καταστροφικά για την χώρα ο Αλέξης Τσίπρας αδιαφορώντας για την πορεία της Ελλάδας, θέλει να κάνει το παιχνίδι που έχει διαταχθεί να κάνει με την υπόσχεση ότι θα τον ξανακάνουν κυβέρνηση σε βάρος της χώρας.

Επίκαιρη ερώτηση επανακατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας στον πρωθυπουργό για το στημένο και χωρίς αποδείξεις σκάνδαλο των υποκλοπών. Ο μεγαλύτερος ανθέλληνας πολιτικός απατεώνας στην ιστορία της Ελλάδας χωρίς ούτε ένα στοιχείο σκοπεύει να ζητήσει άμεσα από την ΑΔΑΕ να διεξάγει έρευνα στους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους, ώστε να διαλευκανθεί αν πράγματι υπήρξε κάποιος εκ των υπουργών του που συμπεριλαμβάνονται στις λίστες του predator και σε διαδικασία «επίσημης» επισύνδεσης από την ΕΥΠ.

Για να υπενθυμίσουμε, αυτός που σηκώνει το στημένο αφήγημα των υποκλοπών είναι αυτός που η κυβέρνηση του έχει στα χέρια της παράνομα λογισμικά από το 2016, έχει υπογράψει το 2018 συμβάσεις με εταιρίες παράνομων λογισμικών, έχει κατηγορηθεί ευθέως από στελέχη του ότι τους παρακολουθούσε και το 2019, φρόντισε να αλλάξει τον νόμο και να κάνει τις υποκλοπές πλημμέλημα από κακούργημα για να παρακολουθεί με τους συντρόφους μέχρι και σήμερα όποιον θέλει και όποτε θέλει.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου