Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022

Ομολογία από Ματζουράνη ότι σπιλώνουν τον πρωθυπουργό χωρίς αποδείξεις : Δεν υπάρχουν αποδείξεις για τις λίστες Βαξεβάνη

 


Τόση λάσπη, τόση τοξικότητα, τόση βρώμα, τόσο υπόκοσμος που οι πολίτες παρακολουθούν και σιχαίνονται περισσότερο τον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά τον Αλέξη Τσίπρα.

Τα αποδεικτικά στοιχεία παρακολουθήσεων για τις λίστες Βαξεβάνη έχουν καταστραφεί, δήλωσε απλά ο δικηγόρος και υπεύθυνος Τομέα Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μαντζουράνης, ο οποίος απηήθυνε κάλεσμα σε ...μάρτυρες (όπως καταλάβατε τύπου Novartis κουκουλοφόρους, η όχι, που προσπάθησαν να σπιλώσουν και πάλι πολιτικά πρόσωπα, με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να βρίσκονται στο ειδικό δικαστήριο)

Στη συνέντευξη που έδωσε ο Γιάννης Μαντζουράνης στο δημοσιογράφο Πάρι Καρβουνόπουλο αναφέρεται ξεκάθαρα στο σημείο (03':44'' - 04':29'') ότι δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία για τις παρακολουθήσεις, αλλά μόνο μαρτυρίες και αυτό αποδεικνύει την χυδαιότητα των δημοσιευμάτων και την προσπάθεια σπίλωσης του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης χωρίς ούτε ένα στοιχείο.

Μαντζουράνης: Τα γραφεία έκλεισαν. Μεταφέρθηκαν. Ο λογιστής άλλαξε και τα μηχανήματα όδευσαν αρχικά προς κάποια οικία, στα υπόγεια κάποιας κατοικίας στο Ψυχικό και μετά προς άγνωστων κατεύθυνση. Αυτό τι σημαίνει; Οτι υπάρχει αδυναμία κτήσης ή ανάκτησης των αποδείξεων, οι οποίες είτε έχουν εξαφανιστεί, με την έννοια είτε έχουν καταστραφεί, είτε έχουν φυλαχτεί σε κάποιο ντουλάπι καλοκλειδωμένες, ώστε να χρησιμοποιηθούν ή να απειλείται ότι θα χρησιμοποιηθούν προς τους κατάλληλους αποδέκτες.

Καρβουνόπουλος: Αρα πώς θα βγει άκρη κύριε Μαντζουράνη, αφού δεν θα έχουμε τα αποδεικτικά στοιχεία;

Μαντζουράνης: Αυτό θα μπορέσει να γίνει με μαρτυρίες πια.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης (20':56'' - 21':35'') ο κ. Μαντζουράνης επανέρχεται στο θέμα των αποδείξεων και των προστατευόμενων μαρτύρων αναφέροντας πως δεν βλέπει μεγάλες δυνατότητες αποδεικτικών στοιχείων παρά μόνο αν υπάρξουν προστατευόμενοι μάρτυρες.

Μαντζουράνης: Αρα υπάρχει πλέον μία νομική ασπίδα προστασίας αυτών των μαρτύρων δημοσίου συμφέροντος ή προστατευόμενων μαρτύρων, όπως λέγονται, οι οποίοι αν θελήσουν και αν προχωρήσει η έρευνα θα έχουν την κατάλληλη προστασία. Δεν βλέπω μεγάλες δυνατότητες άλλων αποδεικτικών στοιχείων εκτός μόνο των στοιχείων που τηρούν οι πάροχοι, όπου όταν γίνονται οι επισυνδέσεις, οι πάροχοι πρέπει να κρατάνε στοιχεία για ένα χρονικό διάστημα.

Η συνέντευξη του Γιάννη Μαντζουράνη





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου