Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022

Αθλιότητα και βαρβαρότητα των Τούρκων με τους 92 γυμνούς μετανάστες - Αφωνία απο ΣΥΡΙΖΑ και ΜΚΟ

 


Αθλιότητα των βάρβαρων και απάνθρωπων Τούρκων, και οι επιλέκτικά ευαίσθητη κατά της Ελλάδας ΣΥΡΙΖΑ και ΜΚΟ δεν έχουν καταδικάσει μέχρι στιγμής την Τουρκία και τον Ερντογάν, για να μην χάσουν την φιλία του.

Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι που έγδυσαν και κακοποίησαν οι Τούρκοι, όπως οι ίδιοι δήλωσαν στους Έλληνες αστυνομικούς, είχαν μεταφερθεί στον Έβρο με τρία οχήματα των τουρκικών Αρχών, ενώ εν συνεχεία επιβιβάστηκαν σε πλαστικές λέμβους, για να διέλθουν στην ελληνική πλευρά, τόνισε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, κατονομάζοντας τις Τουρκικές Αρχές ως άμεσα συμμετέχουσες στη διαδικασία προώθησής τους επί ελληνικού εδάφους.



«Την ώρα που η Ελλάδα προστατεύει αποτελεσματικά τα σύνορά της, επιδεικνύοντας σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή, η Τουρκία συνεχίζει να αγνοεί όχι μόνο το Διεθνές Δίκαιο, αλλά και τη στοιχειώδη ανθρώπινη συμπεριφορά» κατέληξε η ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ενώ οι εικόνες ντροπής και εξαθλίωσης προκάλεσαν την οργισμένη αντίδραση και του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη.

Οι ελληνικές αρχές περισυνέλλεξαν προχθές 92 μετανάστες, γυμνούς και με σωματικά τραύματα, πρώτη φορά στα χρονικά, στη συνοριακή γραμμή του Έβρου.

Το θέαμα, που αντίκρισαν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. νοτιότερα του ποταμού, δηλαδή στην παρέβρια περιοχή των Φερών (νότια του προγεφυρώματος), σε απόσταση περίπου 40 χιλιομέτρων από την Αλεξανδρούπολη, ήταν ακόμη και γι' αυτούς πρωτόγνωρο, αφού οι 92 μετανάστες εντοπίστηκαν γυμνοί και σωματικά τραύματα, παρά τις ακραίες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στις 8:30 το πρωί της Παρασκευής στην περιοχή, οπότε κι έγιναν αντιληπτοί.

Στη διάσωσή τους συμμετείχαν τόσο αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών, όσο και στελέχη της Frontex, με τις ελληνικές αρχές να επιμελούνται άμεσα για την ένδυση και σίτισή τους, παρέχοντάς τους ταυτόχρονα τις πρώτες βοήθειες.

Ποτέ μέχρι σήμερα ο Ερντογάν δεν είχε φτάσει σε τέτοιο σημείο πρόκλησης να εισέλθουν τόσο παράτυποι μετανάστες, όσο και πρόσφυγες στην Ελλάδα, που να παρουσιάζουν μια τέτοια εικόνα κακοποίησης και ακραίας εκμετάλλευσης.

Ντροπή για την Τουρκία και τους ανθέλληνες συμμάχους της που καλύπτουν τις αθλιότητες της, ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας, και ανθελληνικές ΜΚΟ.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου