Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022

Κακοποιοί Τράπερ δημιούργησαν επεισόδια σε μαγαζί που εμφανιζόταν ο Snik

 


Το θέμα Τράπερ δεν πάει άλλο και πρέπει να επέμβει ουσιαστικά κάποιος εισαγγελέας για να τελειώνουμε με αυτές τις συμμορίες που δρουν ανεξέλεγκτα.

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε τα ξημερώματα το γνωστό club της Παραλίας Κατερίνης στο οποίο εμφανιζόταν χθες το βράδυ ο τράπερ, Snik, που είχε παρέα νταήδων μαζί του.

Η παρέα των κακοποιών του τράπερ ενεπλάκη σε καβγά με μια άλλη παρέα που διασκέδαζε σε διπλανό τραπέζι με αποτέλεσμα τα "αίματα" να ανάψουν και το μαγαζί να μετατραπεί μέσα σε λίγα λεπτά σε ρινγκ...



Ακολούθησαν σκηνές άγριου ξύλου με τους νεαρούς να πετάνε μπουκάλια και να συμπλέκονται με σκαμπό στα χέρια. Μάλιστα, στον καβγά συμμετείχε και ο τράπερ Snik ο οποίος φέρεται να κατέβηκε από τη σκηνή και να γρονθοκόπησε ένα άτομο από την "αντίπαλη" παρέα.

Για περίπου μισή ώρα, στο club επικράτησε πανικός ενώ αρκετοί θαμώνες έτρεχαν προς την έξοδο προκειμένου να γλιτώσουν από τα αντικείμενα που εκτόξευαν οι κακοποιοί.

Λίγο μετά τις 4.30 τα ξημερώματα, στο μαγαζί έφθασαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ τα οποία παρέλαβαν τους τραυματίες από το άγριο ξύλο που προηγήθηκε.

Στα πλάνα, φαίνονται και δύο περιπολικά της Αστυνομίας που έσπευσαν στο σημείο για να χωρίσουν τους κακοποιούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί προχώρησαν και σε προσαγωγές ατόμων τα οποία φέρονται να συμμετείχαν στον αιματηρό καβγά.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου