Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022

«Θα πεθάνεις»: Φώναζε ο σύντροφό της όταν την κακοποιούσε


 

Πλάνα από κάμερα ασφαλείας δείχνουν την κακοποίηση που πέρασε μια γυναίκα από τον βίαιο σύντροφό της, μέχρι η υπόθεση να βρει το δρόμο της δικαιοσύνης, στη Βρετανία.

Τα πλάνα, κατέγραψε κάμερα ασφαλείας (CCTV), και δείχνουν τη στιγμή που ένας βίαιος, μανιακός κακοποιός, έπνιγε την πρώην σύντροφό του και της έλεγε «θα πεθάνεις».

Άλλα πλάνα δείχνουν τον κακοποιό Κρίστοφερ Φόρεστ να πετάει στο έδαφος το τρομοκρατημένο θύμα του και να την κακοποιεί σε μια συστηματική πρόκληση ενδοοικογενιακής βίας, γράφει η βρετανική DailyRecord.

Ο 40χρονος εμφανίστηκε στο δικαστήριο την Παρασκευή και δήλωσε ένοχος για επίθεση στην τότε σύντροφό του, για τον τραυματισμό της και τον κίνδυνο που έθεσε για τη ζωή της σε τρία μάλιστα ξεχωριστά περιστατικά.

Τη χτυπούσε συστηματικά επί τρία χρόνια από τον Ιούλιο του 2017 έως και τον Αύγουστο του 2020. Η 33χρονη είπε στο δικαστήριο ότι οι επιθέσεις του συντρόφου της τής είχαν προκαλέσει αφόρητο άγχος και υπέφερε από κρίσεις πανικού.

Αποκάλυψε επίσης στο δικαστήριο ότι σε μια περίπτωση ο Φόρεστ, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, της έβαλε χαρτονομίσματα στο στόμα, ως τιμωρία επειδή του ζήτησε χρήματα.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου