Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022

Παραμυθιάζει το κόσμο ο Ανδρουλάκης ότι τον παρακολουθούσαν για να τον εκβιάσουν

 


Κανένας σοβαρός δεν μπορεί να παρακολουθήσει τον Ανδρουλάκη, και το ΠΑΣΟΚ του Ανδρουλάκη, φυσικά και δεν ευθύνεται για την συμπεριφορά του προέδρου τους όλο το ΠΑΣΟΚ.

Σε ένα νέο αφήγημα, που μπορεί να του το έγραψαν και από τον φαιδρό ΣΥΡΙΖΑ, το υποχείριο Αλέξη Τσίπρα Νίκος Ανδρουλάκης δήλωσε ότι ο Μητσοτάκης τον παρακολουθούσε γιατί ήθελε να έχει του χεριού του το ΠΑΣΟΚ, ώστε να μπορεί να εκβιάσει τον ίδιο αφού έβλεπε ότι το ρεύμα έδειχνε ότι θα βγει αυτός πριν την εκλογή προέδρου.

Με λίγα λόγια αυτή η τραγική φυσιογνωμία που έγινε πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ χωρίς να τον έχουν ελέγξει για την επάρκεια και την ικανότητα του, θέλει να περάσει στην κοινωνία ότι ο πρώτος σε δημοτικότητα πρωθυπουργός, το πρώτο κόμμα σε αποδοχή των πολιτών, παρά τις παγίδες ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ, παρά την παγκόσμια κρίση σε οικονομικό επίπεδο και πανδημία, ήθελε να παρακολουθήσει τον τίποτα που δείχνει ότι δεν έχει το σθένος και την ικανότητα να γίνει κάτι!!

Αυτό θέλει να πιστεύει; Αυτό τον βολεύει ; Θα δείξει γιατί ακολουθεί αυτόν τον δρόμο, η κυβέρνηση δεν το αφήνει έτσι, θα τον ξεμπροστιάσει τον Νίκο Ανδρουλάκη και θα μαθευτεί η αλήθεια.

Ο πλέον επιτυχημένος πρωθυπουργός των τελευταίων χρόνων, και ειδικά μετά το καραγκιοζιλίκι του ακροαριστερού καθεστώτος Αλέξη Τσίπρα, που έχει 20 - 25 μονάδες περισσότερες από το ΠΑΣΟΚ σε κάθε δημοσκόπηση ήθελε να παρακολουθήσει τον απολύτως αδιάφορο στον Ελληνικό λαό Νίκο Ανδρουλάκη για να τον εκβιάσει!!

Για τέτοια φαιδρή προσωπικότητα μιλάμε, και για τόσο λίγο για αρχηγό του ΠΑΣΟΚ.

Αντί λοιπόν να φερθεί σαν άντρας ο Νίκος Ανδουλάκης, και μάλιστα Κρητικός, κινείται σε πρακτικές φαιδρού Πάυλου Πολάκη - Αλέξη Τσίπρα κάνοντας απλά καταγγελίες για να κρύψει την αλήθεια!!

Εκβιάζεις κάποιον όταν γνωρίζεις ότι έκανε κάτι παράνομο ή ανήθικο και δεν θέλεις ο άλλος να το αποκαλύψει, αν οι συνομιλίες σου είναι εντός του νόμου και των ηθικών πλαισίων δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα, οπότε γιατί δεν λες τι έκανες αφού δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς ώστε να μην σε εκβιάζουν δήθεν;;;;

Δυστυχώς η κατρακύλα Νίκου Ανδρουλάκη συνεχίζεται και οι κεντρώοι ψηφοφόροι χάνονται προς όφελος της Νέας Δημοκρατίας!!



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου