Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022

Θεοδωρικάκος: Θα ζητήσει επιτέλους συγνώμη ο κ. Τσίπρας για τον Έβρο;

 


Ψέμα, απάτη, ανθελληνική στάση, τα χαρακτηριστικά του ΣΥΡΙΖΑ, και όταν αποκαλυφθεί μια ανθελληνική του απάτη, δεν ζητάει και κανένα στέλεχος συγνώμη.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη σχετικά με την ανακοίνωση της ΜΚΟ “Human Rights 360°” και την «εσφαλμένη πεποίθηση», ότι η νησίδα στον Έβρο, όπου εντοπίστηκαν οι 38 πρόσφυγες βρισκόταν επί ελληνικού εδάφους ο Υπουργός επισημαίνει πως «ο κ. Τσίπρας οφείλει μία μεγάλη συγγνώμη - όχι στην κυβέρνηση αλλά στους ακρίτες μας και τους αστυνομικούς και όλη την προσπάθεια που κάνουν καθημερινά».

Χαρακτηριστικά, σε ανάρτησή του ανέφερε: ««Η μη κυβερνητική οργάνωση «HumanRights360 ζήτησε συγγνώμη και παραδέχθηκε ότι η νησίδα στον Έβρο δεν ήταν ελληνικό έδαφος. Ο Σύριζα και ο κύριος Τσίπρας, μήπως ήρθε η ώρα να το παραδεχτούν και εκείνοι και να ζητήσουν επιτέλους συγγνώμη από τους Ακρίτες, την Ελληνική Αστυνομία και τον Στρατό που φυλάττουν τα σύνορά μας;»»

Τάκης Θεοδωρικάκος - Takis Theodorikakos
18 ώρες πριν

Η μη κυβερνητική οργάνωση « HumanRights360 », ζήτησε συγγνώμη και παραδέχθηκε ότι η νησίδα στον Έβρο δεν ήταν ελληνικό έδαφος. Ο Σύριζα και ο κύριος Τσίπρας, μήπως ήρθε η ώρα να το παραδεχτούν και εκείνοι και να ζητήσουν επιτέλους συγνώμη από τους Ακρίτες, την Ελληνική Αστυνομία και το Στρατό που φυλάττουν τα σύνορα μας ;

1,2 χιλ.
95
120


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου