Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022

Ντράπηκε και η ντροπή με τον Τσίπρα ακόμα να κατεβάσει την ανάρτηση του για τον Έβρο

 



Ντράπηκε και η ντροπή με τον Αλέξη Τσίπρα για ακόμα μία φορά.

Εθισμένος στο ψέμα ο Αλέξης Τσίπρας δεν τον ενδιαφέρει εάν αυτό που λέει η γράφει δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα, δεν τον ενδιαφέρει εάν θα αποκαλυφθεί το ψέμα, δεν ντρέπεται για οτιδήποτε έχει πει και έχει κάνει στην πολιτική του καριέρα.

«Ψέματα για τις υποκλοπές, ψέματα για τους ‘ανύπαρκτους’ του Εβρου. Ψέματα ακόμα και για το νεκρό 5χρονο παιδί. Κυβερνούν με ψέματα και παράνομες παρακολουθήσεις. Αλλά τάχα τα σύνορα δεν μπορούσαν να τα “παρακολουθήσουν”. Και σήμερα ούτε συγγνώμη. Καμιά τύψη, καμιά νύξη ανθρωπιάς».

Δείτε την ανάρτηση του φαιδρού Αλέξη Τσίπρα στις 16 Αυγούστου:

Αυτή ήταν η ανθελληνική ανάρτηση του φαιδρού Αλέξη Τσίπρα στις 16 Αυγούστου στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter. Ηταν τότε που οι Τούρκοι, διεθνείς και ελληνικές ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στο μεταναστευτικό και γνωστά διεθνή πρακτορεία, κατηγορούσαν την Ελλάδα ότι δήθεν άφηνε 400 ανθρώπους αβοήθητους σε νησίδα του Εβρου που βρίσκονταν σε ελληνικό έδαφος, όπου μάλιστα ήταν νεκρό ένα 5χρονο παιδί.

Ένα μήνα μετά τα πάντα αποκαλύφθηκαν και ήταν ψέματα, η υπόθεση πλέον βρίσκεται στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου και η εμπλεκόμενη ΜΚΟ ζητάει συγνώμη. 

Η παραδοχή-ανάρτηση της ΜΚΟ που είχε πρωτοστατήσει στις επιθέσεις εναντίον της Ελλάδας, της ΜΚΟ Human Rights 360, ότι έκανε λάθος, αφήνει εκτεθιμένο κάθε Συριζαίο που προσπάθησε με ανθελληνική στάση να κάνει κακό στην Ελλάδα, πρός όφελος της Τουρκίας.

 Η ανάρτηση του φαιδρού ανθέλληνα Αλέξη Τσίπρα είναι ακόμα στο λογαριασμό του, δεν την κατέβασε και δεν έχει ζητήσει συγνώμη για την ανθελληνική στάση του που πήγε να κάνει κακό. 

Η συνειδητή επένδυση στο ψέμα απο τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν σταματά ούτε ενώπιον των ευαίσθητων και κρίσιμων εθνικών θεμάτων και αδιαφορούν εάν κάνουν κακό στην χώρα.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου