Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022

Αριστεροί και ακροαριστεροί δεν θέλουν τον έλεγχο εισόδου στα πανεπιστήμια

 



Στα πανεπιστήμια, μπαίνει τάξη, αρχίζει έλεγχος, προέχει η ασφάλεια των φοιτητών από παραβατικούς αντιεξουσιαστές και κάθε είδους κακοποιό που τα χρησιμοποιούσε για φωλιά.

Μηχανήματα τουρνικέ εγκαταστάθηκαν στις εισόδους του κτιρίου Διοίκησης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), με αριστερούς και ακροαριστερούς φοιτητές να προχωρούν σε έκτακτη κινητοποίηση, γιατί θέλουν τα πανεπιστήμια ανεξέλεγκτα, να μπαίνει όποιος έξω πανεπιστημιακός θέλει, όποτε θέλει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr, επιτέλους προ ημερών στην πρυτανεία του ΑΠΘ έγινε η εγκατάσταση των μηχανημάτων που θα εξυπηρετούν την είσοδο των φοιτητών και μόνο -όταν ξεκινήσει σταδιακά και η εγκαθίδρυση της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας.



Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, πρόκειται για τον περιστρεφόμενο μηχανισμό που τοποθετείται στην είσοδο κτιρίων και χώρων (π.χ. στις τράπεζες, στο μετρό ή σε εταιρείες) και επιτρέπει να εισέρχεται στον χώρο ένα άτομο κάθε φορά έπειτα από έλεγχο ή με την επίδειξη κάποιου εγγράφου. Στην περίπτωση των ΑΕΙ, βέβαια, ο έλεγχος θα γίνεται ψηφιακά.

Ακροαριστεροί και αριστεροί φοιτητική σύλλογοι λένε ότι δεν θα επιτρέψουν την νομιμότητα και την ασφάλεια στα πανεπιστήμια!! Με λίγα λόγια η ασφάλεια των φοιτητών και ο έλεγχος δεν θέλουν να γίνει κανονικότητα και καθημερινότητα.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου