Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022

Στο νοσοκομείο αστυνομικός που δέχθηκε επίθεση από 6 ανήλικους

 



Οι συμμορίες ανηλίκων αλωνίζουν και υπεύθυνοι για τη συμπεριφορά τους είναι οι γονείς που πρέπει να συλλαμβάνονται και να τιμωρούνται με τις ίδιες ποινές για παραμέληση ανηλίκου.

Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας στην Θεσσαλονίκη, δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων καθώς πήγε να προστατέψει τον γιο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr, Τετάρτη, λίγο μετά τις 21:00, αρχικά δύο νεαροί δέχθηκαν επίθεση από μία ομάδα ατόμων ηλικίας 14-16 ετών, με στόχο να κλέψουν τον σταυρό που φορούσε ο ένας.

Αμέσως, ο ένας ανήλικος κάλεσε τον πατέρα του -αστυνομικό στο επάγγελμα-, ο οποίος πήγε στο σημείο για να προστατέψει τους δύο νεαρούς. Ωστόσο, η ομάδα των συγκεκριμένων ατόμων του επιτέθηκε, με συνέπεια να χρειαστεί η προληπτική διακομιδή του σε νοσοκομείο.

Στη συνέχεια, αστυνομικές δυνάμεις κατέφθασαν στο σημείο, για να ξεκινήσουν τις έρευνες για τον εντοπισμό τους. Σύμφωνα με την Αστυνομία, για το εν λόγω συμβάν συνελήφθησαν έξι άτομα, εκ των οποίων πέντε ημεδαποί και ένας αλλοδαπός, ηλικίας 14-16 ετών.

Το θέμα είναι να συλληφθούν και οι γονείς και να κατηγορηθούν μαζί με τους ανηλίκους.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου