Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022

Έρευνα από τον Ισίδωρο Ντογιάκο για την παρακολούθηση του Κυριάκου Μητσοτάκη το 2018

 



Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ισίδωρος Ντογιάκος, καλεί μάρτυρες στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργεί για τη διαρροή πληροφοριών και εγγράφων για τις παρακολουθήσεις κινητών τηλεφώνων από την ΕΥΠ. 

Στο «μικροσκόπιο» του κ. Ντογιάκου και αναφορά για παρακολούθηση του Κυριάκου Μητσοτάκη το 2018.

Πέρα από το θέμα της παρακολούθησης του κινητού τηλεφώνου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη, αλλά και δημοσιογράφων, στο μικροσκόπιο του Ισίδωρου Ντογιάκου έχει μπει και η πιθανότητα παρακολούθησης του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη το 2018, όταν ήταν, δηλαδή, αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.



Ο κ. Ντογιάκος κάλεσε σήμερα το μεσημέρι, τον δημοσιογράφο Τάσο Τέλλογλου ως μάρτυρα στην υπόθεση, έτσι ώστε να ερωτηθεί για τη συγκεκριμένη ανάρτηση στην οποία εμφανίζεται ως παρακολουθούμενος ο τότε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ερευνά και τις διαρροές που εκτιμάται ότι έγιναν από κρατικούς λειτουργούς και πρόσωπα της ΑΔΑΕ. Όπως έχει επισημανθεί από την Εισαγγελία, τα έγγραφα αφορούν «τη διαδικασία άρσεως του απορρήτου των επικοινωνιών επί θεμάτων, που άπτονται της εθνικής ασφάλειας της χώρας».

Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, έχει καλέσει και τον δημοσιογράφο Θανάση Κουκάκη, στις 16 Αυγούστου, για την καταγγελία παρακολούθησης και το δικού του κινητού τηλεφώνου.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου