Κυριακή 31 Ιουλίου 2022

Νιγηριανός στραγγαλίστηκε μέχρι θανάτου από 32χρονο

 


Σοκ προκάλεσε στην Ιταλία η δολοφονία του Νιγηριανού Αλίκα Ογκορκούκβου, 39 ετών, στην πόλη Τσιβιτανόβα Μάρκε της κεντρικής Ιταλίας. 

Το θύμα, που ήταν πλανόδιος πωλητής, χτυπήθηκε με πατερίτσα και στη συνέχεια στραγγαλίστηκε με γυμνά χέρια, από τον Ιταλό Φιλίπο Φερλάτσο, 32 ετών.

Στην αρχή, ο δολοφόνος ισχυρίστηκε ότι ο Νιγηριανός (ανάπηρος μετά από αυτοκινητιστικό δυστύχημα) παρενόχλησε την αρραβωνιαστικιά του. Κατά την ανάκριση, όμως, διαπιστώθηκε ότι δεν συνέβη κάτι τέτοιο, και ότι ο Ογκορκούκβου είχε ζητήσει, επαιτώντας, λίγα χρήματα από τον Φερλάτσο.

Αίσθηση προκάλεσε ότι ενώ πολλοί κάτοικοι της Τσιβιτανόβα τράβηξαν την σκηνή με τα κινητά τους τηλέφωνα, κανείς δεν παρενέβη για να σταματήσει την δολοφονική βία του 32χρονου και τον άφησαν να δολοφονηθεί.

Εκατό περίπου Νιγηριανοί που ζουν στην ευρύτερη περιοχή, συγκεντρώθηκαν το απόγευμα στο σημείο της δολοφονίας, και εξέφρασαν την πικρία και την αγανάκτησή τους για το ότι κανένας αυτόπτης μάρτυρας δεν προσπάθησε να βοηθήσει τον άτυχο συμπατριώτη τους.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου