Τετάρτη 18 Μαΐου 2022

Ο ακροαριστερός τίποτα Σκουρλέτης βγάζει χολή για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

 



Να μας ρωτήσετε ποιος είναι ο Σκουρλέτης; Ένας τίποτα ακροαριστερός ανεπάγγελτος , που βγάζει χολή και ακροαριστερή κακία, αυτός είναι!!

Θλιβερός και ακροαριστερός κακομοίρης εμφανίστηκε στον ΣΚΑΙ ο ανεπάγγελτος Σκουρλέτης, και έκανε κριτική για την εμφάνιση Μητσοτάκη στο Κογκρέσο δείχνοντας, ότι δεν μπορεί να αντιληφθεί και δεν θέλει την επιτυχία της Ελλάδας.

Ο Σκουρλέτης είναι χαρούμενος με τις αγκαλιές Ρομά και Πακιστανών στον Αλέξη Τσίπρα, αυτό θέλει, όπως ανέχεται και τα ψεύτικα νούμερα μελών και ψηφοφόρων για την εκλογή του μοναδικού υποψηφίου για αρχηγός στο ΣΥΡΙΖΑ που έκανε καμπάνια και παιδομάζωμα για να τον ψηφίσουν. 

Κανένας Συριζαίος δεν κατάλαβε ότι ο Μητσοτάκης μίλαγε και έκανε αναφορά στους Τούρκους!! Κανένας όμως, καμία κατάντια μυαλού δεν μπόρεσε η δεν ήθελε να το καταλάβει.

Για το μυαλό του τίποτα Συριζαίου Σκουρλέτη, ο πρωθυπουργός χειροκροτήθηκε στις ΗΠΑ για την αναφορά του σε έναν αναθεωρητισμό χωρίς «ονοματεπώνυμο», καθώς δεν τόλμησε να αναφέρει την Τουρκία, για την επιλογή νέων υπερεξοπλισμών, που υποθηκεύουν το μέλλον των παιδιών μας, για την πλήρη απουσία κατάθεσης ενός προβληματισμού για την πορεία του κόσμου, έστω ενός υπαινιγμού για την ανάγκη της αποκλιμάκωσης και της ειρήνης.

Αυτό κατάλαβε ο Σκουρλέτης και γελάει ο κόσμος μαζί του, γιατί απλά δεν ξέρει τι σημαίνει διπλωματία επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ένα γελοίο αρχηγό, και στελέχη σαν τον Σκουρλέτη, οπότε δικαιολογείται η κατάντια του.

Ο τίποτα Σκουρλέτης προσπαθώντας να απαξιώσει την μεγαλειώδη εμφάνιση του Κυριάκου Μητσοτάκη που έκανε περήφανους τους Έλληνες εκτός των Συριζαίων και κάθε ακροαριστερών παράσιτων είπε «Μου γέννησε θλίψη, απογοήτευση και αγωνία η χθεσινή παρουσία του πρωθυπουργού. Πρώτα απ' όλα διότι δεν είχε το σθένος να κατονομάσει την Τουρκία. Δεν μπορείς να αναφέρεσαι -και σωστά- στον αναθεωρητισμό και να μη μιλάς για τον αναθεωρητισμό στη γειτονιά σου, ο οποίος εκπορεύεται από την Τουρκία».

Πρόσθεσε εξοργίζοντας του Έλληνες πολίτες ότι οι Αμερικανοί πρέπει να είναι ευχαριστημένοι, γιατί εξασφαλίζουν πωλήσεις και από τη μία και από την άλλη πλευρά του Αιγαίου. «Το 2022 θα μείνει ως η χρονιά του νέου ψυχρού πολέμου. Το ενδεχόμενο ενός τρίτου παγκοσμίου πολέμου είναι υπαρκτό και θέλω από τον Έλληνα πρωθυπουργό να πηγαίνει με αυτή την αγωνία στη μεγαλύτερη δύναμη της παγκόσμιας κοινότητας και, έστω υπαινικτικά, έστω από το ειδικό βάρος που του αναλογεί, να θέτει έναν προβληματισμό για το που πηγαίνει ο κόσμος. Το ράλι των εξοπλισμών δεν είναι λύση».

Είπε και άλλα, που ντρεπόμαστε να τα αναφέρουμε γιατί απλά ντραπήκαμε που κάποτε αυτός ήταν ακροαριστερός υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ και του απαξιωμένου Αλέξη Τσίπρα.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου