Κυριακή 15 Μαΐου 2022

Γελάει ο κόσμος με τον ΣΥΡΙΖΑ - Ετοιμάζει στημένες εκλογές με φανταστική προσέλευση

 


Όλοι η κοινωνία γνωρίζει την φαιδρότητα, την εξαπάτηση και το ψέμα με το οποίο κινείται ο ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά ο Αλέξης Τσίπρας.

Η απάτη είναι κάτι σύνηθες και καθημερινό για τον ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του, ειδικά σε θέμα όπως οι σημερινές εκλογές με ένα υποψήφιο, που από τα μηνύματα που λαμβάνουν η ψηφοφορία οδηγείτε σε ξεφτίλα για τον Τσίπρα.

Το ότι υπάρχει ένας μοναδικός υποψήφιος και έχουν άγχος πόσοι θα τον ψηφίσουν για να μην ξεφτιλιστεί είναι πρωτόγνωρο παγκοσμίως.

Η απόγνωση του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται από το ότι καλούν να ψηφίσουν μέχρι και 15χρονα λες και γίνονται εκλογές πενταμελούς, καθώς και από τα ανεξέλεγκτα μηνύματα ακόμα και σε μέλη άλλων κομμάτων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ με λίγα λόγια ευελπιστεί ότι θα μαζέψει 200.000 ψηφοφόρους, γιατί εάν δεν τον μαζέψει, θα τον εμφανίσει ότι τον μάζεψε γιατί αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, αδίστακτος.

Όλη αυτή η αγωνία να επανεκλέξουν τον απαξιωμένο και τελειωμένο πολιτικά Αλέξη Τσίπρα για αρχηγό.

Ο αριθμός που θα πάει τελικά θα είναι πολύ μικρότερος από τα περισσότερα από 404.078 μέλη που συμμετείχαν στις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. το 2016, από με τα 270.706 μέλη που συμμετείχαν στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ το 2021. Δεν συγκρίνεται ούτε με τα περίπου 180.000 μέλη του ΚΙΝΑΛ που προσήλθαν στις κάλπες μία εβδομάδα πριν για την αλλαγή ονόματος, συμβόλων και την εκλογή συνέδρων.

Όπως και να έχει, και επειδή έχουν ετοιμάσει ένα σώου, όποια και να είναι η προσέλευση, αυτή θα την γνωρίζουν μόνο στην Κουμουνδούρου και θα βγάλουν έξω αυτό που θέλουν να ξέρει ο κόσμος πανηγυρίζοντας μεταξύ τους, γιατί απλά αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, απάτη, ψέμα και παραπληροφόρηση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μόλις 61.600 μέλη, ακόμα και αν τα μέλη πάνε για να ψηφίσουν τον Τσίπρα είναι λίγα, έτσι οδηγήθηκε η Κουμουνδούρου στην απόφαση η ψήφος σήμερα να μην είναι υπέρ του απαξιωμένου Τσίπρα, αλλά δημοψήφισμα κατά της κυβέρνησης μήπως και προσέλθει αγανακτισμένος από την ακρίβεια κόσμος που δεν θέλει να βλέπει και να ακούει τον Αλέξη Τσίπρα.

Ερωτηματικά υπάρχουν, όπως τι μέτρα έχουν ληφθεί για τη διαφάνεια στη διαδικασία αυτοπρόσωπης και ηλεκτρονικής εγγραφής πέραν του κουπονιού των 3 ευρώ που υποχρεούται να πληρώσει όποιος θέλει να ψηφίσει; Αυτό μόνο ΣΥΡΙΖΑ το γνωρίζει!!!



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου