Δευτέρα 11 Απριλίου 2022

Τον σκότωσε για ασήμαντη αφορμή με μια σφαίρα στο κεφάλι


 

Σοκ από το άγριο έγκλημα στη Χώρα της Τήνου, όπου 90χρονος, πυροβόλησε και σκότωσε 52χρονο αγιογράφο, για ασήμαντη αφορμή.

Μόλις ο αγιογράφος βγήκε από το σπίτι του και μπήκε στο αυτοκίνητό του, ο 90χρονος φονιάς που τον είχε ακολουθήσει, τον πυροβόλησε ξαφνικά δύο φορές φορές με την καραμπίνα του και τον σκότωσε.



Οι πρώτοι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο της δολοφονίας είδαν τον 90χρονο να κάθεται στο μπαλκόνι του σπιτιού του. Στη θέα των αστυνομικών φώναξε: «Εγώ το έκανα. Εγώ τον σκότωσα». 



Ο ηλικιωμένος άνδρας πυροβόλησε τον 52χρονο, την ώρα που εκείνος ήταν μέσα στο αυτοκίνητό του, εξαιτίας μιας θέσης πάρκινγκ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 90χρονος και το θύμα διέμεναν στο ίδιο κτίριο (ο δράστης στο ισόγειο και το θύμα στον πρώτο όροφο).

Λέγεται, πως οι δύο άνδρες είχαν διαφορές για ασήμαντες αφορμές, όπως τον ηλιακό θερμοσίφωνα, καλώδια κ.λπ. Ο κατηγορούμενος είχε κάνει μήνυση στον 52χρονο, υποστηρίζοντας ότι είχε ρίξει δηλητήριο το πηγάδι του, ενώ το θύμα είχε μηνύσει τον ηλικιωμένο, επειδή ο τελευταίος είχε αποπειραθεί να τον χτυπήσει.

Ο 90χρονος έχει δημιουργήσει και στον δήμο προβλήματα, καθώς έμπαινε μέσα σε συνεδριάσεις και φώναζε με αποτέλεσμα να επεμβαίνει η αστυνομία και να τον απομακρύνει.

Ο άτυχος 52χρονος ήταν πατέρας δύο παιδιών. Πριν λίγο διάστημα έχασε τον αδερφό του από καρκίνο, ο οποίος είχε και εκείνος άλλα δύο παιδιά.

Προηγουμένως, το θύμα είχε χάσει τον πατέρα του, που ήταν διευθυντής της σχολής Αγιογραφίας της Τήνου και μετά τον θάνατό του, πήρε την θέση του. Όλα αυτά συνέβησαν μέσα σε ένα χρόνο.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

«Συνελήφθη σήμερα (10 Απριλίου 2022) στην Τήνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου, ένας 90χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοχρησία και παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδικότερα, σήμερα το μεσημέρι σε δημοτική οδό της Χώρας Τήνου, ο κατηγορούμενος πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και τραυμάτισε θανάσιμα έναν 52χρονο ημεδαπό άνδρα έπειτα από μεταξύ τους λογομαχία για προσωπικές διάφορες.

Στο σημείο του περιστατικού μετέβησαν άμεσα αστυνομικοί οι οποίοι εντόπισαν τον δράστη και βρήκαν στην κατοχή του το όπλο που χρησιμοποίησε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου