Κυριακή 10 Απριλίου 2022

Αυτό είναι το αδίστακτο ΚΤΗΝΟΣ που διατάζει κατά εντολή του δικτάτορα να δολοφονούν αμάχους

 


Το αδίστακτο ΚΤΗΝΟΣ , που έχει αμολήσει ο αιμοδιψής Ρώσος δικτάτορας Πούτιν, είναι ο Αλεξάντερ Ντβορνίκοφ, 60 ετών, που είναι επικεφαλής της Νότιας Στρατιωτικής Περιφέρειας, αφού ηγήθηκε των δυνάμεων στη Συρία. 

Το αδίστακτο ΚΤΗΝΟΣ, στην Συρία χρησιμοποιούσε τη λεγόμενη «τεχνική του Γκρόζνι», δηλαδή μαζικούς και αδιάκριτους βομβαρδισμούς για να ανοίξουν το δρόμο για τις χερσαίες δυνάμεις που στάλθηκαν στη συνέχεια να καταλάβουν τα κέντρα των πόλεων. 

Την ίδια μέθοδος υιοθετηθεί σε πόλεις που διευθύνονται από τον στρατό του Κιέβου και τους εθελοντές και αυτό φάνηκε από τον βομβαρδισμό του σιδηροδρομικού σταθμού της πόλης Κραματόρσκ.

Ο αιμοδιψής και αδίστακτος στρατηγός, έχει τιμηθεί απο τον δικτάτορα Πούτιν, με τον τίτλο του Ήρωα της Ρωσίας για τη δράση του στη Συρία.

Το αδίστακτο αυτό ΚΤΗΝΟΣ, λέγεται ότι συνδέεται με την θανατηφόρα επίθεση στο σιδηροδρομικό σταθμό που σκότωσε δεκάδες αμάχους που επιχειρούσαν να διαφύγουν από την πόλη Κραματόρσκ, με τη διεθνή κοινότητα να την χαρακτηρίζει «έγκλημα κατά της ανθρωπότητας» και είναι σίγουρο ότι και αυτός όπως και ο δικτάτορας θα αντιμετωπίσουν τα ποινικά δικαστήρια μόλις ολοκληρωθεί ο πόλεμος και η έρευνα.

Ένας απο τους πυραύλους που έστειλε το ΚΤΗΝΟΣ για να δολοφονήσει αμάχους έγραφε με λευκή μπογιά «Για τα παιδιά μας», εννοώντας για τους Ρώσους στρατιώτες που έχουν σκοτωθεί κατά την διάρκεια της εισβολής του δικτάτορα στην Ουκρανία.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου