Σάββατο 12 Μαρτίου 2022

Καφετζόπουλος και twitter σχολιάζουν την Μποφίλιου «τάσσεται υπέρ του Πούτιν», «εξισώνει θύτες και θύματα»

 


Η Νατάσσα Μποφίλιου πρόκειται να λάβει μέρος σε αντιπολεμική συναυλία στο Σύνταγμα, ως ένδειξη στήριξης στην Ουκρανία και αποφεύγει να πάρει ξεκάθαρη θέση κατά του δικτάτορα εγκληματία πολέμου Πούτιν.

Αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από καλλιτέχνες και το twitter που την στοχοποίησαν δικαίως λέγοντας ότι η ίδια «τάσσεται υπέρ του Πούτιν», και «εξισώνει θύτες και θύματα».

Στην ανάρτησή της σχετικά με αυτό, απάντησε καυστικά και ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος, σε ανάρτησή του, έγραψε σχετικά: «Άκουγα «η καρδιά πονάει πάντα όταν ψηλώνει» [με νεύρα ομολογώ, τόσο απο την σχεδόν απάνθρωπη επανάληψη όσο και γιατί δεν είμαι φιλος του ακατάσχετου vibrato στην τέχνη]. Τώρα όμως κατάλαβα γιατί το τραγουδούσε με τέτοιο επίμονο πάθος η Νατασα: ήταν προφητικό. Αναφερόταν στην καρδιά του #ουκρανου_ηρωα που αντιστέκεται στον νεοναζί του Κρεμλίνου. Τι; Οχι; Η Μποφίλιου τελικα θα τραγουδήσει υπέρ των λαών γενικώς; Κατα των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ-Ρωσίας, με αυτη την αχταρμά σειρά; Έλα ρε κοπελιά».

app-facebook
Andoni Kafetzopoulos
17 ώρες πριν

Άκουγα «η καρδιά πονάει πάντα όταν ψηλώνει» [με νεύρα ομολογώ, τόσο απο την σχεδόν απάνθρωπη επανάληψη όσο και γιατί δεν είμαι φιλος του ακατάσχετου vibrato στην τέχνη].
Τώρα όμως κατάλαβα γιατί το τραγουδούσε με τέτοιο επίμονο πάθος η Νατασα: ήταν προφητικό. Αναφερόταν στην καρδιά του #ουκρανου_ηρωα που αντιστέκεται στον νεοναζί του Κρεμλίνου.

Τι; Οχι; Η Μποφίλιου τελικα θα τραγουδήσει υπέρ των λαών γενικώς;
Κατα των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ-Ρωσίας, με αυτη την αχταρμά σειρά;

...Δείτε περισσότερα
424
38
23


Natassa Bofiliou
την Πέμπτη

Καλέστηκα σε μία αντιπολεμική συναυλία από φοιτητικούς συλλόγους. Να πω 2 αντιπολεμικά τραγούδια.

Είπα ναι. Όπως λέω τόσα χρόνια σε δράσεις σαν αυτή.

Η θέση μου είναι ολιστική ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. Για μένα αυτό είναι το αίτημα. 

...Δείτε περισσότερα
8,8 χιλ.
263
252

Το Twitter ξεσηκώθηκε επίσης κατά της Νατάσσας Μποφίλιου, σχετικά με τη συναυλία στο Σύνταγμα και οι περισσότεροι υποστήριξαν ότι Νατάσα Μποφίλιου εντάσσει στην ίδια κατηγορία ΗΠΑ, ΕΕ, ΝΑΤΟ και Ρωσία.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου