Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

«Πάνος ο ερωτιάρης» δήλωνε στο Facebook το κάθαρμα που βίασε την 18χρονη


 

Ο 31χρονος βιαστής χρησιμοποιούσε το προσωνύμιο «Πάνος ο ερωτιάρης» στο προφίλ του στο facebook.

Μέσα από το facebook, παρέσυρε και επιτέθηκε τελικά στην άτυχη 18χρονη που πήγε ανυποψίαστη στο διαμερισμά του για να πιάσει δουλειά ως νταντά.

Ο σεσημασμένος κακοποιός, που δεν έχει παιδιά, έκλεισε ραντεβού σε διαμέρισμα πολυκατοικίας της οδού Αναγεννήσεως στη Νέα Φιλαδέλφεια με το πρόσχημα ότι αναζητούσε επειγόντως νταντά για την τρίχρονη κόρη του.




Όταν η 18χρονη έφτασε στο διαμέρισμα, ρώτησε πού είναι το κοριτσάκι. Ο βιαστής, για να υλοποιήσει το σχέδιο του, απάντησε ότι η τρίχρονη θα έρθει σε λίγο στο διαμέρισμα και για να καθησυχάσει τη νεαρή προσποιήθηκε ότι μίλησε στο τηλέφωνο με φιλικά του πρόσωπα που επρόκειτο σύντομα να έρθουν στο σπίτι.

Ο δράστης, ζήτησε από την 18χρονη να τον ακολουθήσει στο εσωτερικό του διαμερίσματος προκειμένου να της δείξει το παιδικό δωμάτιο, όπου τελικά την οδήγησε στο υπνοδωμάτιο και με την απειλή μαχαιριού της βίασε.

Αφού ολοκλήρωσε τον βιασμό, ο 31χρονος έφυγε από το διαμέρισμα αφήνοντας ανοιχτή την πόρτα. Σύμφωνα με πληροφορίες, κάμερες από γειτονικά σπίτια έχουν καταγράψει τον 31χρονο να φεύγει τρέχοντας από την πολυκατοικία.

Το θύμα αναγνώρισε τον βιαστή από το προφίλ του στο facebook, και οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή του στην οδό Τσαμαδού στον Πειραιά αφού προηγουμένως εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από την Εισαγγελία. 

Οι αστυνομικές αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν αν υπάρχουν κι άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις βιασμού ανυποψίαστων κοριτσιών που πιθανώς θα μπορούσαν να έχουν τελεστεί από το ίδιο πρόσωπο.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου