Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

Επίθεση του ακατάλληλου να μιλάει Πολάκη στον Ν. Φίλη και θα γίνει μπάχαλο στον ΣΥΡΙΖΑ

 


Με ένα ΣΥΡΙΖΑ στο 19% δημοσκοπικά, ένα απαξιωμένο Αλέξη Τσίπρα στο 16% στην καταλληλότητα για πρωθυπουργός, και ένα ΚΙΝΑΛ στο 15%, η πορεία του κόμματος δεν δείχνει καθόλου καλά, και άρχισαν τα όργανα στο εσωτερικό του.

Βλέποντας ο Αλέξης Τσίπρας ότι απαξιώνεται και τελειώνει πολιτικά, προσπαθεί να κρατηθεί στην αρχηγία του κόμματος με κάθε τρόπο. Η πρόταση του Αλέξη Τσίπρα να εκλέγονται ο αρχηγός και η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ από τη «βάση» προκάλεσε αντιδράσεις και έδειξε ότι τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά.

Ο Νίκος Φίλης, πρώτος, βγήκε και σε συνέντευξη του την Παρασκευή στην ΕΡΑ διαφώνησε με τον Αλέξη, καταγγέλλοντας, εμμέσως πλην σαφώς, μια απόπειρα μετατροπής του ΣΥΡΙΖΑ σε αρχηγικό κόμμα και περιγράφοντας τις εσωκομματικές εκλογές με όρους star system, που είναι έξω από το πλαίσιο αξιών της Αριστεράς. Ο κ. Φίλης εξήγησε ότι σε εκλογές όπου ψηφίζουν δεκάδες χιλιάδες μέλη θα ψηφιστούν διασημότητες και όχι αυτοί που πρέπει. 

Και τα πράγματα γίνονται χειρότερα, αφού εμφανίστηκε το alter ego του Αλέξη Τσίπρα, Παύλος Πολάκης για να απειλήσει τον Νίκο Φίλη πρός όφελος του αρχηγού του.

Προσωπική επίθεση στο Νίκο Φίλη εξαπέλησε ο ακατάλληλος για να μιλάει Παύλος Πολάκης με αφορμή την αντίθεση του πρώτου στην πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για την ανάδειξη προέδρου με ανοιχτή εκλογική διαδικασία από τη βάση επιβεβαιώνοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ οδεύει σε ένα συνέδριο που δεν θα έχει καλή κατάληξη για τον Αλέξη Τσίπρα και όσους τον ακολουθούν.

Απευθυνόμενος στον Νίκο Φίλη, ο Παύλος Πολάκης αμφισβητεί τους λόγους για τους οποίους εκφράζει την αντίθεσή του στην πρόταση Τσίπρα.

«Το πρόβλημα σου Νίκο Φίλη δεν είναι αν τα μέλη του κόμματος «ψηφίσουν αγνώστους», αλλά ποιους από τους «γνωστούς του σταρ σύστεμ» ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ . Γιατί θα μπουν ΟΛΟΙ στο πραγματικό τους μπόι…» έγραψε ο Παύλος Πολάκης.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου