Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022

Ανεξέλεγκτες συμμορίες ανηλίκων στην Πάτρα βανδαλίζουν σπίτια, καταστήματα και επιτίθεται σε ηλικιωμένους

 



Επιθέσεις σε ηλικιωμένους και βανδαλισμοί σε σπίτια και καταστήματα καταγράφονται σχεδόν καθημερινά στην περιοχή της Πάτρας, με τους κατοίκους να οχυρώνονται στα σπίτια τους, γιατί κυκλοφορεί ανεξέλεγκτη συμμορία ανηλίκων.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε και δημοσιεύει αποκλειστικά το tempo24.news, ομάδα από 7 κακοποιών νεαρών, οι οποίοι φορούν κουκούλες για να καλύψουν τα χαρακτηριστικά τους, επιτίθεται με πέτρες σε επιχείρηση της περιοχής.

Η “επιχείρησή” τους είναι οργανωμένη και καταδρομική. Μέσα στη νύχτα εμφανίζονται από το σκοτάδι, κρατώντας μεγάλες πέτρες στα χέρια τους και βανδαλίζουν ότι βρουν.

Δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνονται αντίστοιχα περιστατικά. Όπως καταγγέλλουν στο tempo24.news κάτοικοι της περιοχής, συχνά έρχονται αντιμέτωποι με τέτοιες ομάδες και πλέον φοβούνται τόσο για τους ίδιους όσο και για τις περιουσίες τους.

Η αστυνομία της περιοχής φαίνεται ανήμπορη και ανίκανη να τους εξαρθρώσει και πρέπει να, επιληφθούν για την σοβαρότητα της κατάστασης υπηρεσίας της Αθήνας για να υπάρχει αποτέλεσμα στην αστυνόμευση και σύλληψη των ανήλικων κακοποιών δραστών.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου