Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

Νέο καραγκιοζιλίκι : Οι «θεματοφύλακες του Συντάγματος» άνοιξαν στην Αράχωβα μαγαζί Covid Clean

 


Νέο καραγκιοζιλίκι από τα νούμερα που αυτοαποκαλούνται «θεματοφύλακες του Συντάγματος».

Αυτοί οι τύποι πήγαν στην Αράχωβα και άνοιξαν το μαγαζί τους “Ministry of Remedies” ( Υπουργείο Θεραπειών) και προσφέρουν …θεραπείες για το μυαλό, το σώμα και την ψυχή. Λένε δε ότι, «εδώ δεν υφίσταται νόμος για τον Covid”, ενώ προσφέρουν μέχρι και δωρεάν rapid test, όπως αναγράφεται στην σχετική ταμπέλα της εισόδου.

« Ο κόσμος πρέπει να μάθει πως η δύναμη μας, είμαστε εμείς οι ίδιοι. Μπορούμε να φτιάξουμε αυτό το κατάστημα με δικό μας νόμισμα στο οποίο δεν θα μπορεί να μπει καμία δημόσια υπηρεσία, ούτε η αστυνομία» λέει ένας από τα νούμερα της οργάνωσης.

« Τα προϊοντα είναι εδώ πέρα και νομιμότατα» προσθέτει . Όλες οι συναλλαγές, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των «θεματοφυλάκων» θα γίνονται με …credit coins.




Τα νούμερα «Θεματοφύλακες του Συντάγματος», έχουν εμφανιστεί από την περίοδο της οικονομικής κρίσης στις πλατείες, ως «αγανακτισμένοι» ενώ τους είδαμε και στο πλευρό του Αρτέμη Σώρρα να εξαπατούν και να παραμυθιάζουν το κόσμο. 

Τώρα με την πανδημία επιχειρούν να επανέλθουν, να εξαπατήσουν όσους περισσότερους μπορούν, ως αρνητές των εμβολίων και των υγειονομικών μέτρων.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου