Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

Τσαρλατάνος εγκληματίας γιατρός στον Βόλο οδηγούσε στον θάνατο ασθενείς με κορονοιό

 


Στο "μικροσκόπιο" των αρχών μπαίνει η δράση ιδιώτη και ανεμβολίαστου γιατρού παθολόγου, που έδινε στους ασθενείς του "αγωγή του κορονοϊού" και τους συμβούλευε να μένουν στο σπίτι και να αποφεύγουν τα νοσοκομεία.

Ο γιατρός αντιμετωπίζει μια κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος και πέντε σε βαθμό πλημμελήματος, κινδυνεύει με κάθειρξη 5-10 ετών, ποινές φυλάκισης και χρηματική ποινή 5.000 €, ανάλογα με τα "ευρήματα" της προκαταρκτικής κατεπείγουσας έρευνας που ανέθεσε η εισαγγελέας στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου, με αφορμή δημοσιεύματα για τη δράση του και την καταγγελία του συζύγου 60χρονης που απεβίωσε, στον Ιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας.

Πληθαίνουν οι καταγγελίες για τη δράση ανεμβολίαστου γιατρού στο Βόλο, που έδινε τις δικές του συνταγές του κορονοϊού, έναντι αδράς αμοιβής, αποτρέποντας του ασθενείς να πάνε στο νοσοκομείο. 

Η «αγωγή του κορονοϊού» όπως την ονόμαζε o τσαρλατάνος και εγκληματίας γιατρός στον Βόλο, δινόταν σε χειρόγραφα χαρτιά και ήταν ένα κοκτέιλ αντιβίωσης, βιταμινών, σταγόνων και ασπιρίνης. 



Ο γιατρός που έχει βγει σε διαθεσιμότητα γιατί ήταν επικίνδυνος, φέρεται να πλησίαζε ανεμβολιάστους μέσα από τους κόλπους της εκκλησίας και να έκανε ομιλίες δίπλα σε τσαρλατάνους επικίνδυνυς ιερείς και τους υπόσχονταν ότι θα γίνουν καλά στο σπίτι, λέγοντας μάλιστα ότι αν πάνε στο νοσοκομείο θα πεθάνουν. 

Ο παθολόγος που βρέθηκε ανάμεσα σε ιερείς να κάνει ενημέρωση για τον κοροναϊό, δηλώνει προσωπικός γιατρός του Οσίου Εφραίμ και του Οσίου Ιαωκώβου. Σε βίντεο, δίπλα από τον γιατρό ένας τσαρλατάνος ιερέας, καταφέρεται κατά του εμβολίου, ενώ στην ίδια εκδήλωση και ο γιατρός είπε τις δικές του απόψεις κατά του εμβολίου, προτρέποντας τον κόσμο να δοκιμάσει την φαρμακευτική αγωγή που συστήνει αντί του εμβολίου. 

Ο Ιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας κάλεσε σε απολογία τον γιατρό. Ο γιατρός δρούσε ανεξέλεγκτα όλους αυτούς μήνες, με δεκάδες ασθενείς να έχουν παρουσιαστεί με βαρύτατα συμπτώματα στο νοσοκομείο του Βόλου κρατώντας την ίδια χειρόγραφη συνταγή, «αγωγή του κοροναϊου», με κάποιους από αυτούς να είναι ήδη πολύ αργά και να αφήνουν την τελευταία τους πνοή.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου