Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

Η Αστυνομία ψάχνει να συλλάβει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

 


Επειτα από νέα καταγγελία νεαρής κοπέλας με την οποία είχε επίσης ερωτική σχέση ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος και ανήρτησε εν αγνοία της σε ιστότοπους με πορνογραφικό περιεχόμενο δύο βίντεο από ερωτική συνεύρεσή τους, η Ελληνική Αστυνομία αναζητά να συλλάβει τον πρώην παρουσιαστή της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα», με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Η κοπέλα που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο έδωσε στους αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας και τα λινκ που παραπέμπουν στα βίντεο που έχει ανεβάσει παρά τη θέληση της ο παρουσιαστής στο διαδίκτυο.

Η καταγγελία της κοπέλας αφορά παραβίαση των προσωπικών δεδομένων της, αδίκημα που είναι διαρκές και επισύρει αυτόφωρη διαδικασία. Στο πλαίσιο αυτό, αστυνομικοί αναζητούν τον Στάθη Παναγιωτόπουλο προκειμένου να τον συλλάβουν στα όρια του αυτοφώρου.

Ο παρουσιαστής και μουσικός παραγωγός, πριν από λίγο έφυγε από το σπίτι του, στη Θεσσαλονίκη. Οι τηλεοπτικές κάμερες τον εντόπισαν να μπαίνει στο αυτοκίνητό του και να φεύγει πηγαίνοντας να παραδοθεί στις Αρχές.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου