Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

Είναι απίστευτο που ο Τσίπρας θέλει να συγκριθεί με τον Μητσοτάκη - Δηλώνει ότι είναι ο μοναδικός αντίπαλος του

 



Ο Αλέξης Τσίπρας η δεν καταλαβαίνει λόγο ανεπάρκειας να αντιληφθεί την πραγματικότητα, η δεν θέλει να αντιληφθεί την πραγματικότητα, και δηλώνει ότι ο μοναδικός αντίπαλος του είναι ο Μητσοτάκης.

Τον Μητσοτάκη, συμβουλή μας καλύτερα να τον ξεχάσει δεν μπορεί αν συγκριθεί γιατί δεν έχει ούτε την μόρφωση, ούτε την ικανότητα να αντιπαρατεθεί. Να ρίξει το βάρος του στον Νίκο Ανδρουλάκη, αλλά όπως τον κόβουμε και αυτόν, δεν θα μπορέσει να τον φτάσει σε σοβαρότητα και τελικά καλύτερα να παραιτηθεί να πάει ο ΣΥΡΙΖΑ παρακάτω ακόμα και στο 3%. 

Να πούμε για τους αρχηγούς του ΜεΡΑ25 και του ΚΚΕ, με τον Βαρουφάκη, ο Τσίπρας είναι στο ίδιο επίπεδο αναισθησίας και επάρκειας, για τον Κουτσούμπα δεν συζητάμε, η γραμμή του ΚΚΕ είναι ΟΧΙ σε όλα οπότε έχει δικιά του παντιέρα.

Κάνοντας κάλεσμα στο ΚΙΝΑΛ, στο ΚΚΕ και στο ΜέΡΑ25 για τη συγκρότηση μιας προοδευτικής κυβέρνησης μηπως και επιβιώσει, ο Αλέξης Τσίπρας περιέγραψε στο Star Channel τις προϋποθέσεις που θα οδηγήσουν τη χώρα στην πολιτική αλλαγή: «Η πρώτη προϋπόθεση είναι ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι πρώτο κόμμα στις επόμενες εκλογές και η δεύτερη είναι τα κόμματα του προοδευτικού χώρου να αθροίζουν ποσοστά πολύ μεγαλύτερα από τα ποσοστά που αθροίζει η Ν.Δ. και ο κ. Βελόπουλος, τα κόμματα της Δεξιάς». 

Με λίγα λόγια ο ακροαριστερός λαοπλάνος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας προσπαθεί να ανακατέψει ακροαριστερά, αριστερά και κεντροαριστερά, με τον ίδιο και τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά λυπούμαστε δεν έχει καμία σχέση, όπως δεν έχει καμία σχέση ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η Ν.Δ. με τον Βελόπουλο.

 Μετά την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, που ζήτησε το περασμένο Σάββατο στη Βουλή, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε πως δεν βλέπει τις άλλες πολιτικές δυνάμεις του Κέντρου, της Αριστεράς ή της Κεντροαριστεράς ως πολιτικούς αντιπάλους, αλλά η αλήθεια είναι ότι αυτούς βλέπει ώς αντιπάλους γιατί αυτοί είναι η αντίπαλοι του, από αυτούς θα αναγκαστεί να παραιτηθεί από πολιτικός αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ.

Με την τοποθέτησή του ο κ. Τσίπρας ήθελε να απαντήσει σε όλους όσοι υποστηρίζουν πως τα ανεβασμένα ποσοστά του Νίκου Ανδρουλάκη έχουν τρομάξει το κόμμα του, αλλά και να τείνει χείρα φιλίας στον νέο πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ. «Ο μοναδικός αντίπαλος για τον ΣΥΡΙΖΑ, που εδώ και δέκα χρόνια είναι ο κορμός της προοδευτικής παράταξης στον τόπο μας, είναι η Δεξιά και ο κ. Μητσοτάκης είναι ο βασικός μου ανταγωνιστής», ανέφερε και συμπλήρωσε για τον πρωθυπουργό: «Ο κ. Μητσοτάκης έχει περισσότερο στο μυαλό του το τρίτο κόμμα, παρά το τέταρτο και το πέμπτο κύμα της πανδημίας».

Φυσικά και ο Μητσοτάκης δεν έχει το μυαλό του στο τρίτο κόμμα, το μόνο που έχει στο μυαλό του είναι η Ελλάδα και η εικόνα της Ελλάδας, αντίθετα με τον Αλέξη Τσίπρα που αυτό που έχει στο μυαλό του και μόνο είναι πώς θα επιβιώσει από το ΚΙΝΑΛ, γιατί αυτό ταλανίζει το μυαλό του και δεν μπορεί να διαχειριστεί πολλά περισσότερα, είναι περιορισμένης ευθύνης, δυστυχώς!!!


Κ.Β.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου