Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

Τι Τουρκία, τι Βόρεια Κορέα - Στους δρόμους με νταούλια, φιλούσαν εικόνες του Ερντογάν

 


Παραφροσύνη και παρακμή στην Τουρκία, που υποχρεώνουν τον λαό να κάνει ότι κάνουν οι πολίτες στην Βόρεια Κορέα για τον δικτάτορα Κιμ Γιονγκ Ουν.

Οι πολίτες είναι στα πρόθυρα της οικονομικής εξαθλίωσης, εάν δεν τα έχουν φτάσει, ωστόσο αυτό μάλλον δεν ήταν αρκετό για να αποτρέψει τον κόσμο στην Μαλάτια να βγει στους δρόμους και να... αποθεώσει τον Τούρκο πρόεδρο, πλήρως ελεγχόμενος από το καθεστώς.

Στημένα γλέντια και χοροί για τον δικτάτορα της Τουρκίας, μεταδόθηκαν σε τηλεοπτικό δίκτυο, με πλήθος ελεγχόμενου κόσμου βγήκε με νταούλια στους δρόμους της τουρκικής πόλης, ξεσπώντας σε πανηγυρισμούς και φιλώντας εικόνες του Ταγίπ Ερντογάν. Σαν να μην έφτανε αυτό έκαψαν μέχρι και «μαϊμού» δολάρια!

Δεν έλειψαν βέβαια και τα συνθήματα υπέρ του Τούρκου προέδρο αλλά και οι... επαινετικές δηλώσεις προς το πρόσωπό του: «Ο Θεός να δώσει καλή ζωή στον πρόεδρο μας, να μη λείψει από την ηγεσία της πατρίδας μας της χώρας μας, η χώρα μας να μην έχει ανάγκη κανέναν,αν ενωθούμε όλοι δεν μπορεί να μας πειράξει κανένας Ο Θεός να μας έχει ενωμένους!» δήλωσε στην κάμερα Τούρκος πολίτης με το πλήθος να απαντά φωνάζοντας «Αμήν!».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου