Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021

Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να θεωρεί ότι είναι καλύτερη επιλογή από την Ν.Δ. και γελάει κόσμος

 



Γελάει και εξοργίζεται ο κόσμος, όταν ακούει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει και επίσημα εκλογές μέσω πανδημίας. Νομίζουν ότι οι πολίτες έχουν κοντή μνήμη και έχουν ξεχάσει τι σημαίνει να κυβερνά η αριστερά, που παραλίγο να μας βουλιάξει σαν χώρα, αφού πρώτα μας είχε απαξιώσει σε όλη την υφήλιο.

Το ότι στον ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν ότι είναι καλύτερη κυβέρνηση από την Ν.Δ., και ο Αλέξης Τσίπρας καλύτερος πρωθυπουργός από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μόνο γέλια μπορεί να προκαλέσει, και μάλλον όπως φαίνεται όλοι στον ΣΥΡΙΖΑ γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια την κοινή γνώμη και τις δημοσκοπήσεις, ζουν στον δικό τους κόσμο.

Μετά την πρόσφατη αναφορά του Αλέξη Τσίπρα για την ανάγκη εκλογών (από που προκύπτει η ανάγκη δεν μπορεί να καταλάβει κανένας), το Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έρχεται να επικυρώσει το αίτημα με φόντο την πανδημία του κορωνοϊού που «έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο». 

Ο ΣΥΡΙΖΑ, εγκαλεί την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό ότι φέρουν «εγκληματικές ευθύνες» καθώς, όπως υποστηρίζει «γνώριζαν την επέλαση της μετάλλαξης Όμικρον. 

Σύμφωνα με την απόφαση του ΠΣ του ΣΥΡΙΖΑ «η κυβέρνηση έχει αποτύχει. Πρέπει να φύγει και να δοθεί διέξοδος με προοπτική αλλαγής». Για να καταλήξει: «Η μόνη λύση, λοιπόν, που θα δώσει διέξοδο στο αδιέξοδο είναι η πολιτική αλλαγή. Είναι ζήτημα ζωής»


Κ.Β.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου