Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

Συνεχίζουν να ξεφτιλίζονται αρνητές ιερείς χωρίς να φοβούνται θεό

 


Οργή προκάλεσαν όσα είπε ο αρνητής πατήρ Στυλιανός Καρπαθίου για τον κορονοϊό και τα εμβόλια!! Διατηρώντας ξεκάθαρα αποστάσεις από την επίσημη θέση της Εκκλησίας, αποφάσισε να ξεφτιλιστεί, και τα είπε χωρίς να φοβάται ούτε τον θεό που εκπροσωπεί.

Ξεκινώντας την τοποθέτησή του για τον εμβολιασμό κατά της COVID-19, ανέφερε χωρίς να ντρέπεται για αυτά που λέει πως «Στην Αμερική, επειδή ηγέρθη θέμα, δικηγόροι προσέφυγαν στα δικαστήρια, διότι ο όρος εμβολιασμός δεν περιελάμβανε τα λεγόμενα εμβόλια mRNA. Διεύρυναν τον ορισμό του εμβολίου κι έτσι από 1/9/2021 έχουμε νέο ορισμό».

Όπως είπε στον ΑΝΤ1: «Αυτά τα οποία πλάσαραν ως εμβόλια, δεν είναι εμβόλια», υποστήριξε ο π. Στυλιανός Καρπαθίου, ο οποίος τόνισε πως έχει αποστείλει δύο ανοικτές επιστολές στην Ιερά Σύνοδο, μία τον Ιανουάριο και μία τον Μάρτιο, στις οποίες «με ατράνταχτα, με αντικειμενικά, με επιστημονικά στοιχεία, αποδεικνύω ότι βρίσκονται σε λάθος δρόμο».

Επικαλούμενος την περίπτωση του Μητροπολίτη Καστορίας Σεραφείμ, ο οποίος εισήχθη στο νοσοκομείο με πυρετό και άφησε την τελευταία του πνοή 20 ημέρες αργότερα, κατέληξε στο συμπέρασμα χωρίς ίχνος σεβασμού στον θεό που υπηρετεί και τον άθρωπο: «Μακριά από νοσοκομεία… Σκοτώνουν, απλά σκοτώνουν! Εκείνο που πρέπει να κάνει ο κάθε άνθρωπος είναι απλό. Να βγάλει τον φόβο»

Η τοποθέτηση της Ιεράς Συνόδου για τον εμβολιασμό κατά της COVID-19 «είναι σε λάθος δρόμο», επανέλαβε. «Δεν θέλουν να το ακούσουν, είναι δικαίωμά τους. Εγώ, όμως, θα το φωνάζω. Τους καλώ σε δημόσιο διάλογο».

Αμφισβήτησε επίσης την αξιοπιστία των στοιχείων ότι οι περισσότεροι θάνατοι από κορονοϊό εντοπίζονται σε περιοχές με χαμηλή εμβολιαστική κάλυψη.

Τέλος, ανέφερε πως «δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι ο κ. Φάουτσι χρηματοδότησε την Ουχάν για αυτόν τον ιό, ο οποίος είναι υβριδικός».





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου