Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

«Σαμουράι» Νέας Ερυθραίας: Πυροβολούσε συνέχεια και κακοποιούσε τη μητέρα του

 


Την Τετάρτη θα απολογηθεί ο 40χρονος, ο οποίος το πρωί του Σαββάτου πυροβόλησε και σκότωσε έναν 43χρονο και τραυμάτισε έναν ακόμα που εκτελούσαν εργασίες σε εγκατάσταση φυσικού αερίου, στη Νέα Ερυθραία.

Ο δράστης είχε ασχοληθεί και με σατανιστική οργάνωση στο εξωτερικό. «Έπρεπε να είναι εδώ και χρόνια στο ψυχιατρείο. Θα έπρεπε να έχουν μεριμνήσει κάποιοι έστω και παρά τη θέλησή του, να κλειστεί σε κλινική. Είχε παραισθήσεις. Έβλεπε να τον ζώνουν εκατοντάδες αράχνες. Όταν είχε νέα ψυχωσικά επεισόδια, εμμονές μπήκε για δεύτερη φορά στο ψυχιατρείο» ανέφερε οικογενειακός φίλος του «σαμουράι».

«Έκανε συνεχώς δοκιμές με φλόμπερ σε έναν στόχο που μοιάζει με ανθρώπινο. Πυροβολούσε συνεχώς πουλιά, γάτες. Ο γιος μου είχε παρκάρει το αμάξι από κάτω μία φορά και πήγε με τις κορούλες του στο δρόμο και αυτό έριχνε και έπεσαν τα σκάγια κάτω» ανέφερε η μητέρα του τραυματία.

Και η μητέρα του 40χρονου, συνταξιούχος γιατρός, δεν ήταν κατάκοιτη, αλλά φοβόταν να μιλήσει, καθώς σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων ο γιος της την κακοποιούσε.

«Η μητέρα του μού λέει τρέμω να ανοίξει η πόρτα και να μπει ο γιος μου... Της λέω, σε κακοποιεί λεκτικά; ναι... Μήπως και κάτι παραπάνω; Και κάτι παραπάνω...» ανέφερε γειτόνισσα.

Όπως λένε οι μαρτυρίες των περιοίκων πολύ συχνά ο άνδρας κυκλοφορούσε νυχτερινές ώρες με κουκούλα στο κεφάλι, να περπατάει προκλητικά και να κοιτάει έντονα άλλους περαστικούς. Αρκετοί είχαν απευθυνθεί στην αστυνομία χωρίς να έχει γίνει κάτι για να οδηγηθεί στο ψυχιατρείο.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου