Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021

Ταυτοποιήθηκαν οι τρεις Ρομα που επιτέθηκαν να σκοτώσουν αστυνομικούς

 


Το απίστευτο είναι ότι οι αστυνομικοί που ενεπλάκησαν στην καταδίωξη των επικίνδυνων κακοποιών και έκαναν αμυντική χρήση των όπλων τους,συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο.

Αναμένεται μάλιστα να οδηγηθούν στις 7 μ.μ. στον εισαγγελέα που θα αποφασίσει εάν θα παραμείνουν κρατούμενοι μέχρι την απολογία τους στον ανακριτή ή εάν θα αφεθούν ελεύθεροι.

Ο Ρομά κακοποιός που τραυματίστηκε θανάσιμα κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, ήταν 20 ετών, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ και σεσημασμένος για κλοπές.

Σε βάρος του συλληφθέντα που νοσηλεύεται τραυματίας και ενός τρίτου προσώπου που διαφεύγει τη σύλληψη σχηματίζεται δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Σε εξέλιξη είναι μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 16χρονου κακοποιού Ρομά που διέφυγε κατά την καταδίωξη στο Πέραμα, τα ξημερώματα του Σαββάτου (23.10.2021), καθώς πλέον έχει ταυτοποιηθεί από τις αρχές.

Πρόκειται για τον τρίτο από τους επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο και κατάφερε να εξαφανιστεί κατά τη διάρκεια της καταδίωξης.

Αρχικά, μάλιστα ο τραυματίας Ρομά αρνήθηκε να αποκαλύψει τα στοιχεία του όμως λίγο αργότερα οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν και αυτόν.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου